Недолюбването между силно приетата от обществото Манолова и нехаризматичната и

...
Недолюбването между силно приетата от обществото Манолова и нехаризматичната и
Коментари Харесай

Комитетът зад Манолова: Подкрепа от БСП ще й вреди

„ Недолюбването сред мощно признатата от обществото Манолова и нехаризматичната и скандална Корнелия Нинова е социална загадка “, декларират от „ Да подкрепим Мая Манолова “, пише 19min.bg. 

„ Умишлено и посредством серия внушения пришиват Манолова към Българска социалистическа партия. Защо? Макар че от 4 години тя не е член на въпросната партия. “ Това написа в обръщение на фейсбук групата „ Да подкрепим Мая Манолова “, оповестено на 30 август.

В същия фейсбук профил нощес първо и извънредно, със фотоси и видео, беше публикувана информацията за срещата, на която Манолова разгласи, че ще се кандидатира за кмет на София. Пак там по-рано денем беше оповестено отворено писмо от името на комитета, провел церемониалното събитие: Христо Чешмеджиев – артист, Кристина Димитрова – певица, Ирена Пейкова – възпитател, Дани Милев – музикант, Веселина Портарска – доктор по стопанска система, Максим Генчев – режисьор, Калуди Калудов – тенор.

„ Недолюбването сред мощно признатата от обществото Манолова и нехаризматичната и скандална Корнелия Нинова е социална загадка. До преди месец от партията очевидно не хранеха топли усеща и се отнасяха към Мая не като към „ наша “, а по-скоро се задоволяваха с хладна „ институционна “ поддръжка. Нооо…, все по-ясно става, че социалистите в безизходицата си и заплахата да изгубят следващите избори, са подготвени да преклонят, въпреки и насилствено глава и да поддържат Манолова… “, пишат още подкрепящите кандидатурата на някогашната депутатка от Българска социалистическа партия, регионална лидерка на социалистите в Кюстендил и член Изпълнителното бюро на партията.

„ Друг е въпросът, че въпросната поддръжка освен че няма да донесе никакви позитиви, в противен случай, тя е ненужна, вреди! “, заключава посланието.

Издигналите Мая Манолова за кмет на София оповестиха нощес, че желаят тя „ да стане флагман на общонационално придвижване и да поддържа самостоятелни претенденти за кметове и общински съветници в цялата страна “. Решиха също по този начин „ по отношение на това и заради лимитираното време според изборното законодателство, да бъде насочен зов към дребни политически партии, необвързани със статуквото, некомпрометирани и неучастващи в ръководството, да дават своите правосъдни регистрации и да отворят на 100% листите си за жителите “.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР