Недоброжелателен съсед посегна на имуществото на Мис България 2009 Антония

...
Недоброжелателен съсед посегна на имуществото на Мис България 2009 Антония
Коментари Харесай

Съсед ттормози Тоца и мъжа ѝ - slava.bg

Недоброжелателен комшия посегна на имуществото на Мис България 2009 Антония Петрова и брачният партньор й Ивайло Батинков.

Той се споделя Марин Петров и към този момент повторно дере автомобила на фамилията. За това сигнализира миската с юридически ценз в обществените мрежи.

„ Мили другари, сем. Батинкови станахме обект на посягане над персоналното ни имущество за повторно. Зад къщата, в която живеем, в затворен комплекс в София, наш комшия брутално надра автомобилът ни, като това беше снимано от охранителните камери в комплекса, очевидно без той да подозира!

Преди 2 месеца и другият ни автомобил бе надран. За да е цялостен срамът му, защото към този момент всички в комплекса знаят кой дере колите ни, нещо което се случвало доста други пъти взехме решение да създадем обществено притежание красноречивия запис. ", написа тя.

И не стопира до тук, а обществено разгласи името на злодея: "Нека този Мушморок, пардон Марин Петров стана национално прочут, опозорен и апетитен с пръст за постъпките си! Бъдете здрави и положителни един към различен, макар дребните души! “, написа в Инстаграм тя, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР