Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори

...
Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори
Коментари Харесай

Shell има двама нови търговски директори

Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски шефове в Shell България. Недко Колев ще дава отговор за развиването на комерсиалната мрежа на Shell в страната, както и за разширението на портфолиото от артикули и услуги в комерсиалните обекти. Дейността на Николай Богданов ще бъде фокусирана основно върху обслужването на бизнес клиентите, като уговорките му ще са ориентирани към горивните карти euroShell и сложни услуги на пътя, предлагани посредством новата интуитивна съвременна система Shell Fleet Hub, оповестиха от компанията.

Двамата мениджъри са дългогодишни фрагменти на компанията с богат опит и експертиза. Недко Колев е част от екипа на Shell от 2010 година, когато става бизнес анализатор за комерсиалния отдел на веригата в България. Три години по-късно минава в световен екип, отговарящ за основните клиенти на маслата Shell. Последователно заема разнообразни позиции, като доближава до поста световен управител на веригата за доставки на масла, който работи с интернационалните клиенти в селскостопанския и автомобилния бранш. Преди да се причисли към Shell Недко Колев e част от екипа на огромна интернационална IT компания, където е търговец на софтуерни артикули в продължение на 2 години. Притежава бакалавър по Международна стопанска система и мениджмънт от университета Бокони в Милано и магистър по Финансов мениджмънт от Софийския университет.

" Вярвам, че с цел да бъде сполучлива една компания, е значимо хората, които я ръководят, да се вслушват в мнението на своите сътрудници, сътрудници и снабдители, само че най-много в мнението на потребителите. Само по този начин можем да подсигуряваме, че бизнесът ни е резистентен и удовлетворява изцяло потребностите на клиентите ", разяснява Недко Колев, търговски шеф - комерсиална мрежа Shell.

Николай Богданов стартира кариерата си в Shell през 1995 година като шеф на бензиностанция. До 2011 година заема разнообразни оперативни и маркетинг позиции и координира планове при въвеждането на системата SAP в България, Унгария, Чехия, Словакия, Полша и Русия. Между 2011 година и 2019 година работи за МЕТРО К&К като началник на разнообразни отдели и създава модела на франчайзинг веригата от 1500 магазина, брандирани като " Моят магазин ". С голям възторг Николай Богданов още веднъж се причислява към Shell като търговски шеф и има вяра, че с насъбрания през годините опит ще може да способства за по-нататъшното развиване на бизнеса на компанията с картовите услуги на euroShell.

" Приоритет за мен е не просто да отговорим, само че да изпреварим упованията на нашите клиенти. Ще насоча своите старания и тези на моя екип към това да използван в България световните новаторски решения на Shell, които са съответстващи на изискванията на локалния пазар. Целта ни е да предоставим на клиентите си добавена стойност и да им оказваме помощ да ръководят по-ефективно автопарка си ", съобщи Николай Богданов, търговски шеф - euroShell карти и пътни услуги.

Shell работи на българския пазар от 29 години и има над 100 обекта. От компанията показват, че всеки месец обслужват 1 млн. клиента.

От октомври 2017 година Shell разшири своя бизнес в България, като добави доставката на авиационно гориво към бизнес портфейла си в страната. Shell & MOH Aviation Fuels Bulgaria, която е 100% дъщерно сдружение на Shell & MOH Aviation, е снабдител на Летище София, което е най-голямото летище в България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР