Неделният ден освен изоборен е важен за всички, които следят

...
Неделният ден освен изоборен е важен за всички, които следят
Коментари Харесай

Два финала в програмата на БНТ утре - политически и футболен

Неделният ден с изключение на изоборен е значим за всички, които наблюдават интригата и към Европейското състезание. Очертават се два финала - политически и футболен.

Българска национална телевизия е подготвила богата стратегия и особено студио, което ще ви осведоми за всичко значимо от деня.
Проценти, прогнози, искания - и в двата свята, които българинът обича да разяснява.

" Политика и футбол в едно - кой не схваща от политика и от футбол? Смятам, че това ще бъде едно от най-интересните студиа, за които съм работила и нямам самообладание с сътрудниците да създадем една хубава изборна вечер ", сподели журналистът Аделина Радева.

В 15:30 даваме старт на " ИЗБОРИ 2021: Финалът " - с всички значими тематики - машини и интензивност, отмора и гласоподаване, почтен или опити за непочтен избор. Броене на бюлетини. Последни решения и първи реакции. Камерите ще наблюдават всеки ъгъл от изборния ден.

" Зрителите чакат и знаят какво ще бъде при нас - те знаят, че при нас ще поучат първи най-важните резултати, най-точните, по-късно - героите на вечерта и по-късно - най-разнообразните мнения ", сподели журналистът Бойко Василев.

" За Българска национална телевизия това съчетанието на тези две огромни тематики - избори и футбол е огромен късмет и аз съм сигурна, че ще го използваме оптимално добре, с цел да удовлетворим интереса на нашите фенове към двете тематики ", сподели журналистът Добрина Чешмеджиева.

Точно в 21:30 по Българска национална телевизия 1 стартира " Трето полувреме " - студиото, в което ще забележим кой ще вземе купата на УЕФА.

Но ние работим на всички екрани - и до момента в който следите мача, може да наблюдавате и изборите - на преносимия компютър или таблета. " ИЗБОРИ 2021: Финалът " продължава онлайн на bntnews.bg. За традиционалистите - и по БНТ2. Така всяка победа и загуба, и на двата терена - ще бъде проследена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР