Неделчо Добрев е истинска легенда в Североизточната Трета лига. 49-годишният

...
Неделчо Добрев е истинска легенда в Североизточната Трета лига. 49-годишният
Коментари Харесай

Вратарят на Септември : Влизането ни във Втора лига не е фикс-идея, но мотивацията ни е голяма

Неделчо Добрев е същинска легенда в Североизточната Трета лига. 49-годишният пазач на Септември (Тервел), роден на 24 декември 1973 година, е образец за дългоденствие по нашите терени. Вратарят, потвърдил класата си през годините, има повече от 130 мача за своя клуб Черно море в професионалния футбол. Играл е още за Лудогорец, Добруджа и Суворово. От началото на сезона е част от отбора на Септември (Тервел). Една победа над Рилци дава опция на тервелчани да изпреварят водача Черноморец (Балчик) в класирането. Пред Sportal.bg ветеранът, който не мисли да стопира с футбола, приказва за дълголетието си и упоритостите на своя тим през сегашния сезон.

" Аз съм от хората, които нямат рецепта за дългоденствие, а живеят с мисълта за играта и да бъдат в помощ на по-младите. До скоро бях титуляр, само че към този момент е време младите да поемат щафетата. Е, има и други международни образци за дългоденствие като Джуди Буфон, който и на 45 години продължа да играе на доста високо равнище. Може би и това, че не преставам да работя към школата на Черно море също има принос за положителната ми форма на тези години.

Много се веселя, че съм част от плана на Септември Тервел. Отлично до този миг показване. Събираме се дружно на две тренировки през седмицата. Ние сме най-сериозният съперник на Балчик. Няколко сезона тима е измежду най-хубавите, само че този път означаваме най-хубавото класиране. Влизането ни във Втора Лига не е концепция фикс, само че пък мотивацията ни е огромна. Благодарности към нашия президент и притежател, който има огромни упоритости и предпочитание да види отбора в професионалния футбол. Но има какво да се желае във връзка с спортната база и доста още неща би трябвало да се решат на маса професионално.

За Тервел нашите мачове се трансформират в празник. Имаме добър и обединен тим. Единствено нашия ас в нахлуване Владо Мирчев ни напусна и отпътува да работи в Испания, само че ние продължаваме напред. Средно по 150-200 индивида идват на мачовете ни. А предходната година в мача против Устрем (Дончево) са участвали повече от 1000 фенове. В този дребен град няма чак толкоз огромни развлечения и забави и хората чакат с неспокойствие нашите срещи. Надявам се да продължим в този дух и да им се отблагодаряваме с победи ", приключи Неделчо Добрев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР