Небивал скандал спретна изгоненият в неделя участник в Гласът на

...
Небивал скандал спретна изгоненият в неделя участник в Гласът на
Коментари Харесай

Мира Радева попиля скандалджията Кацаров от Гласът на България

Небивал скандал спретна изгоненият в неделя участник в " Гласът на България " Константин Кацаров. Той изкара неща от кухнята, които никой не беше предполагал.

Например, че участниците са задължавани да пеят на британски, тъй като доста от българските песни са с неуредени авторски права и може предаването да бъде съдено.

От БТВ към момента не реагират и оглушително мълчат за случая. Нищо сходно в никакъв случай не се е случвало в шоуто и мнозина се питат дали няма някаква уговорка за конфединциалност.

Коментарите са разнопосочни след самодейността на Кацаров. Мнозина го поддържат, само че има и много мнения, които го упрекват, че е надигнал глас единствено тъй като е засегнато егото му, като го изключиха.



Социоложката Мира Радева написа изострен коментар по адрес на Кацаров.

" Всичко е правилно, само че въпреки всичко им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме... Знаете, който си е дал... Остава урокът, който май в никакъв случай не научаваме

Кацаров доста обикновено, злобно, просташко, да плюеш откакто си отхвърлен. Ха-ха, другояче до тогава няма нищо. Ако беше траял отново няма нищо.

Еййй честният но когато ти отърва другояче трайко,,,Защо не ги отряза първоначално и да си гледат работата ааааа??? Много обикновено Кацаров - може да казваш истината, но не в този момент, в този момент към този момент е късно да се правиш на почтен! ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР