Небесната красавица Венера прави тригон с планетата Сатурн. Влиянието от

...
Небесната красавица Венера прави тригон с планетата Сатурн. Влиянието от
Коментари Харесай

Астролог с интересна прогноза за деня: Вода събрана в 8-ми лунен ден от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства

Небесната хубавица Венера прави тригон с планетата Сатурн. Влиянието от този аспект ще продължи и идващите дни. Девизът на този интервал е сдържаност и възприятие за дълг, споделя астрологът Ивелина Пенчева. Ето и останалата й прогноза за днешния ден: Благоприятно за решение на имуществени и финансови въпроси. Пробвайте да поискате нарастване на заплатата. Добър интервал за подписване на брак с по-възрастни сътрудници, както и за пояснение в обич и фамилни тържества. Възможно е за възобновяване на остарели връзки, партньорства, сантиментални връзки. Също по този начин е удачно за подсилване на връзките и на връзките.

По време на този пренос възприятията се подчиняват на разсъдъка, по тази причина неверните прочувствени реакции се изключват. Препоръчва се да съблюдавате моралния кодекс и да се придържате към традициите. Увеличава се възприятието за отговорност и честност към колегата. Луната е в символ Дева. Хората са по-практични и виновни. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се вършат интервенции на органите на коремната празнина, да не се вади апендиксът с изключение на при незабавни случаи. Подходящо време за недояждане. Да се заобикаля тежката храна. Тя би трябвало да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече щета, в сравнение с в друго време. Заемете се с решение на проблеми, касаещи личното ви здраве. Всичко, което извършите в този момент, ще е двойно по-полезно.

8 лунен ден (след 13:01ч до 14:04 на другия ден) – Ден за биохимична промяна. Става включване на тънките сили. Най-уязвими са гърдите. Полезни са дихателните извършения. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Натрупаният от вас капацитет стартира да придобива форма. Всичко, което е било премислено и направено досега, минава в качествено ново положение. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Това да не ви смущава, тъй като е естествено при видоизменение на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в напълно разнообразни. Даденият интервал е постоянно комплициран. Колкото е по-тънко преобразованието, толкоз по неспокойно може да мине. По тези аргументи е желателно да се ограничите от наличието в огромни и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и правилни другари може. Сложен интервал за другарство с сътрудници и сътрудници.

Старите незавършени каузи имат наклонността да припомнят за себе си точно в този ден и да лишават доста сили и време. Започнатите каузи изискват доста сериозна подготовка. Ден за опрощаване на греховете.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и единствено може да се отдадете на четене на книги и теоретично асимилиране на полови техники. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Практика на деня – Ден за опрощаване на греховете. Вода събрана в 8-ми лунен ден от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства в продължение на целия лунен месец. Тя може да се употребява за практиката или пък светена вода. Насаме със себе си се покайте за греховете си и ги изведете като тежко задължение от вътрешната страна на открито. Използвайте визуализация. След това извършете нормално измиване с водата като го вършиме по едно и също време с молитва и си представяйте по какъв начин дружно с водата се отмиват греховете и си отиват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР