Не знам защо президентът изрече тези думи. Това каза в

...
Не знам защо президентът изрече тези думи. Това каза в
Коментари Харесай

Росен Костурков : След изборите заедно с ДБ и БСП ще имаме повече от 121 депутати

Не знам за какво президентът изрече тези думи. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз депутатът от " " Росен Костурков във връзка днешното изказванието на президента, че кабинетът Петков е завещал на служебното държавно управление безпорядък в енергетиката.

Днес се видя, че КЕВР ще има ръководител. За страдание, в границите на това Народно заседание няма да има опция да се избере. Останалата част от енергийната система съгласно мене в положително положение. Имаше една малко нарастване от 3% на цената на тока за бита, което е в границите на естественото. Имаме решения и за тока за бизнеса. Проблеми с доставките на газ има в цяла Европа, освен в България, съобщи Костурков.

Днес министър председателят разгласи контрактувани доставки на полутечен газ. От служебния кабинет зависи дали ще продължи тези доставки. В този смисъл не виждам учредения за казаното от президента – енергиен безпорядък в страната, добави той.

Още от началото обединението се сформира мъчно и имаше информационни проблеми. Свършеното от държавно управление не беше положително обяснено на обществеността, само че ние сме доста поредни в осъществяването на обещаното преди изборите, като да вземем за пример закриването на спецправосъдието. С оглед на войната решавахме в придвижване много неща, които не бяха планувани мисля, че се справихме сносно, уточни депутатът от Политическа партия.

Той разяснява и предлагането на " " за коалиция с Политическа партия преди изборите.

Благодаря за Христо Иванов за подадената ръка. Ние ще продължим да работим дружно.

Ако две партии се обединят, се сплотяват и електоратите им. А хора, които нормално не излизат да гласоподават, излизат и гласоподават за евентуалните спечелили. От друга страна обаче и ние, и ние, имаме доста необятни периферии и при едно такова има обединяване, има доста огромен риск да изгубим елементи от тях. Може би има и промеждутъчен вид – съдружно съглашение, само че без общи листи. Така ускоряваме и мажоритарния избор. Но това са единствено хрумвания. Нека да забележим какво ще покажат социологията и анализите. Но съм уверен, че след изборите ние, Демократична България и Българска социалистическа партия ще сме с повече от 121 депутати, сподели още Росен Костурков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР