Не знам защо Чехия трябваше да дава допълнителна интерпретация на

...
Не знам защо Чехия трябваше да дава допълнителна интерпретация на
Коментари Харесай

Илиян Василев за режима в Русия: Мирише отвсякъде на барут и война

„ Не знам за какво Чехия трябваше да дава спомагателна интерпретация на случилото се в складовете. Това, че, е нонсенс, тъй като сходна офанзива по формулировка е терористична. Намесването на Гебрев в тази история с интригата, че той бил продавал оръжия за Украйна е нонсенс “. Това разяснява пред БНР, някогашен дипломат на България в Русия, посланик и енергиен специалист, по тематиката за възходящото.
Според него евентуално този скандал е щял да има лимитирано влияние, в случай че не е бил целият подтекст на внезапно повишеното напрежение от Русия и нейната настъпателност, блокирането на свободата на корабоплаването в Черно море, лимитираните зони за прехвръкване на самолети.
 Василев: Привилегиите на номенклатурата на ГЕРБ са за сметка на целия народ Василев: Привилегиите на номенклатурата на ГЕРБ са за сметка на целия народ
" Има хора които просто не са направени от тесто за министър ръководител. Но не престават да бързат да стигнат равнището на своята некомпет...
„ Мирише отвред на барут и на война. В тази конюнктура капацитетът за следваща ескалация на напрежението е голям “.
По думите на специалиста има отрицателни натрупвания във вътрешния дневен ред на Русия и по тази причина режимът там намира метод да се задържи на власт посредством външната настъпателност.
„ Никой няма потребност от огромна война. В момента играта е като шахмат - усилват се позиции, напън, само че никой не смее, изключително Русия, не е глупава да тръгне на огромна борба. По-скоро ще потърси претекст, в случай че въобще премине към военни дейности. Най-опасното в този момент е, че като блокираха Азовско море, Керченския проток, корабите не могат да влизат, а от Мариопул излиза огромна част от износа на Украйна, стратегически артикули. Така Русия се мъчи стопански да задуши Украйна. Няма по какъв начин в подобен миг искрата да не трансферира “, добави Василев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР