Не знам на кое му викат синя общност, но от

...
Не знам на кое му викат синя общност, но от
Коментари Харесай

След кално джиро – чисти дарители

Не знам на кое му викат синя общественост, само че от невротичните ходове и медийните изяви на задействаните й глашатаи и самозвани водачи се носи непоносима воня. Ако зад тима на народа стоят в действителност един милион българи, които не се гнусят от настоящия цирк, ситуацията е неспасяемо. Щом футболът и политиката станаха толкоз мръсна работа, вдигнете им червен картон и ги освиркайте!

Най-противното е, несъмнено, противоположното на това, което настояват – че „ Левски” бил изработен за посмешище единствено от Васил Божков, само че не и от плужеците и лапачите, отрекли се от него в звук с мутро конюнктурата. Болшевишката чистка против врага с партиен билет обръща всяка съвест наобратно – тъй че да лъсне отчайващата й липса. После тя бива заместена от нова съвест да идната чистка.

Вижте им единствено спасителите. Корпулентният подмятна половин милион и те, хъката-мъката, ще ги вземем от немай къде пред лицето на банкрута. А пък „ задгранична фирма” била подготвена да влага по 6 млн. евро на година, само че офшорната й регистрация поставяла меко казано под въпрос опцията клубът да се обвърже с нея.

Сякаш досегашните притежатели, които си джиросваха акциите му, не са чували за офшорки. Камо ли пък Корпулентният, чийто облик дебне подло премиера Бойко Борисов от огледалото. Същият, който разгласи тези дни, че не знаел другото му аз да се занимава с друго с изключение на да прави дарения.

Този мач с акциите е организиран не от през вчерашния ден. Но скрито, та ошашавиха даже един доайен на комерсиалното ни право, който се извъртя по този начин, че да види гърба си. Изведнъж за скъпите книги се откриха мераклии, митове и ветерани, които са подготвени да ги вземат, пък след това щели да мислят за издръжката. Те, милионите, все отнякъде ще дойдат – на правилото "Крадем от народа и даряваме на народа! Обичайте ни! "

А заклинанията „ Да стартираме всичко изначало и на чисто” със старите занаяти и труженици си ги бива. Непременно започнете обаче с името, щото кривиците ви нямат оправяне. А в случай че гоните въпреки всичко последователност, турете му едно „ Леевски”, че да сторите темане на новия покровител. Те оттам-насетне да си се джиросват, както знаят, и всичко да си продължи поновому.

<!--[if-->
<!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--[if--> <!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР