„Не знам какво толкова ще им каже в четвъртък. Това

...
„Не знам какво толкова ще им каже в четвъртък. Това
Коментари Харесай

Абсурд било Борисов да ходи на разпит в МВР, смята Мирослав Найденов

„ Не знам какво толкоз ще им каже в четвъртък. Това е парадокс. Това е в ущърб на Бойко Борисов и ГЕРБ. Без да се изявявам като техен бранител, само че считам, че такова нещо е неточно и неприемливо “, съобщи Найденов в ефира на bTV.

„ Както всички знаят, към този момент повече от месец вътрешният министър Бойко Рашков твърди, че Борисов е заплашвал човек, че надали не щял да го яде. Оказа се обаче, че подобен сигнал изрично няма. Има сигнал от трето лице, което било чуло такова нещо. Най-интересното е, че това лице е някогашен чиновник на Министерството на земеделието, който аз съм уволнил. Аз също бях разпитван по този случай. Бях викан два пъти за пояснения, като първия път бях питан за изказванието на Рашков, а по-късно бях викан още веднъж за различен сигнал на Рашков, който му бил подаден от лице от чужбина, което в последните 10 години се търси от Интерпол. Това лице било чуло, че някой бил заплашван. Пак ще повторя, че сигналът не идва от Светослав Симеонов (човекът, за който се допуска, че Борисов е заплашил, че децата му няма да схванат, че ядат месото му, бел. ред.), а от трето лице, т.е. някакъв „ кошаревски “ очевидец “, описа още той.

„ Г-н Борисов ще би трябвало да дава отговор на изказвания на хора, които не са свързани въобще с този случай – единият, който се търси от Интерпол и е в чужбина, а другият – по всяка възможност е уволнен при започване на първия мандат на ГЕРБ и също има причина да написа такива неща. Няма безусловно никакви доказателства, с изключение на голословните и неуместни изказвания на тези хора. Колкото по-рано завърши този парадокс, толкоз по-добре. На мен ми бяха задавани неуместни въпроси “, влезе в пояснителен режим Найденов.

Накрая той разгласи, че обвиняванията против него за обещан рушвет в размер на 200 000 лв. от 2013 година са свалени доста от дълго време, а досъдебното произвеждане – прекъснато.

„ Поръча ме един мой някогашен съпартиец, който напусна ГЕРБ и по-късно учреди своя партия и взе участие на последните избори “, оплака се Мирослав Найденов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР