Не знам какво се върти в главата на президента, но

...
Не знам какво се върти в главата на президента, но
Коментари Харесай

Министър от БСП в оставка: Не знам какво се върти в главата на президента, но мен ме устройва

Не знам какво се върти в главата на президента, само че причините, с които връчи мандата на Българска социалистическа партия, мен ме устойват. 

Това разяснява в ефира на бТВ общественият министър в оставка Георги Гьоков.

Не мога да позволи, че президента на страната мисли нещо неприятно за България, по тази причина откакто е решил, премерил, претеглил, решил е, че Българска социалистическа партия по-лесно ще откри общ език с останалите партии, тъй че няма изненада в решението му за третия мандат. А  и опциите му не бяха изключително доста, уточни той.

Трудно, само че за положителното на България, би трябвало да има кабинет с третия мандат. То обществото е разграничено сега. По-малката част чака избори, само че по-голямата чака държавно управление в границите на това Народно събрание. Праглатичното мислене също е в посока да има държавно управление в този момент. Още повече, че социологическите изследвания сочат, че при нови избори, кой знае каква смяна в състава на Народното събрание няма да има. Затова, с цел да не губим време, да се опитаме да съставим държавно управление. Разбира се, не държавно управление непременно, а държавно управление, което съблюдава някои правила, да има ясни цели и с обозрим небосвод, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР