“Не знам каква е причината да се самоубие, така е

...
“Не знам каква е причината да се самоубие, така е
Коментари Харесай

Кметицата на Каравелово за обесената баба: Така си е решила просто

“Не знам каква е повода да се самоубие, по този начин е решила просто. Тя беше стара, имаше и деменция ”. Това гениално пояснение даде пред “24 часа ” кметицата на Каравелово Славка Червенкова.

По-рано през днешния ден стана ясно, че 86-годишната Иванка Нечкова е поставила завършек на живота си. Макар селото да е едно от най-силно засегнатите от наводненията, Червенкова е уверена, че няма по какъв начин самоубийството да е обвързвано с бедствията. “Няма нищо общо. Нито нейния дом пострада, нито някой неин непосредствен ”, съобщи тя.

По думите на кметицата Нечкова не е живеела сама в Каравелово. Преди няколко години щерка ѝ се е върнала от Гърция, с цел да я гледа, и до през днешния ден към момента е в селото.

“Не е фамилен, само че фамилията на брат му живее в съседска къща. Те са го намерили ”, сподели Червенкова за Начо Нечков - вторият умрял през днешния ден в наводненото село. Мъжът е бил на 76 години и е умрял от инфаркт тази заран към 8 ч.

Неговият дом е потърпевш от наводненията. “Както множеството къщи тук, цялостна е с кал. Дуварите ги няма, само че другояче не е ужасно ”, изясни кметицата.

Славка Червенкова отхвърля мъжът и дамата да са имали роднинска връзка. “Просто съвпадане на имената, не за родственици. И аз го забелязах ”, съобщи тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР