Не знам дали мъглявите спорове за Северна Македония ще взривят

...
Не знам дали мъглявите спорове за Северна Македония ще взривят
Коментари Харесай

Да мрат: затворен и отворен казус според Нинова и Рогозин

Не знам дали мъглявите разногласия за Северна Македония ще взривят някой ден обединението, само че безсърдечността и цинизмът в „ Казусът е затворен “ сигурно унищожава ценностната ни система. Или каквото е останало от нея. Имам възприятието, че Нинова, в случай че отговаряше за Външно, Сергей Лавров нямаше да има никакви проблеми да прелети със самолета над главите ни, с цел да стигне до Белград.

В Туитър Михаил Ходорковски написал: „ RT сподели, по какъв начин съветски танк стреля в къща в Мариупол, в която се криели бойци от „ Азов “. По-късно там откриха телата на шест цивилни жители “. Нахлули в непозната страна. Убили хората пред снимаща камера. След това отмъкнали зърно и персонални движимости от жилището. Просто бандити…

Но за Корнелия Нинова „ въпросът е затворен “. Ей по този начин – затворен е.

Не и за Дмитрий Рогозин, шефът на „ Роскосмос “, обаче, който ни назова страхливци и ни заплаши със стратегически нуклеарни ракети „ Сармат “. Нас, румънците, черногорците… Щедър човек. Как гледа вице-премиерът и водач на Българска социалистическа партия Нинова на този отворен проблем?

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР