Не знаем много за личния живот и хобитата на повечето

...
Не знаем много за личния живот и хобитата на повечето
Коментари Харесай

Принцът, който реши да покори Америка

Не знаем доста за персоналния живот и заниманията на множеството членове на кралски фамилии. Още по-малко пък, в случай че става дума за монархии в арабския свят. Престолонаследникът на Дубай обаче прави изключение.
 Шейх Мохамед, разводът с принцеса Хайа и какво би трябвало да заплати емирът на Дубай на някогашната си брачна половинка
Изневеряваш на шейха и получаваш 734 милиона при развода

История като от 1001 нощ

Принц Хамдан е наследник на шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум и правоприемник на семейството Ал Мактум, която ръководи Дубай още от XIX век. След трагичната гибел на по-големия си брат Рашид от сърдечен удар през 2015 година Хамдан става престолонаследник.

Завършил стопанска система в Лондон, той е съвременен човек с близо 16 милиона почитатели в Instagram. Именно там той споделя влеченията си по разнообразни спортове като езда и колоездене.

В последната си обява принц Хамдан демонстрира по какъв начин е покорил Халф Дом, един от върховете в националния парк Йосемити в Съединени американски щати. Той демонстрира трасето от 34 км, които е минал до върха, както и впечатляващи естествени гледки от приключението си.

Хамдан се дами за Шейха Шайха бинт Саид бин Тани Ал Мактум през 2019 година Двамата имат близнаци - Рашид и Шайха, родени две години по-късно, както и наследник Мохамед, роден тази година. Хамдан постоянно демонстрира и фотоси на децата си в Instagram.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР