Не знаем дали помниш, но имаше времена, когато се говореше

...
Не знаем дали помниш, но имаше времена, когато се говореше
Коментари Харесай

Слухове и клюки: Ето кои родни звезди попадали в "списъците" на платената любов през годините

Не знаем дали помниш, само че имаше времена, когато се говореше за едни секс описи. В тях влизаха красиви дами, доста модели на избрани организации и плеймейтки, за които се твърдеше, че имат цена за една нощ. Тези описи по този начин и не видяха бял свят, само че ето кои известни хубавици бяха искрено оповестени за платени проститутки:

Златка Райкова, Алисия, Светлана Гущерова

Точно преди 10 години Злати даде най-скандалното изявление в живота си. Тя го направи пред Венета Райкова за предаването „ Горещо “, където публично назова Алисия платена продажница. Русата Златка тогава показа: „ И знаеш ли по какъв начин се е срещнала с Божинов? Викат я на присъединяване и индивидът с Валери си я поръчва. А този, който си я поръчва, той е мой другар. Всъщност индивидът я поръчва за Божинов.

Виж още: Рибарската мрежа шлагер №1 в БГ: Певици и инфлуенсърки въодушевени от облеклото на стриптизьорките 

Тя идва, пее и Божинов просто си пада по нея. А аз от нейни родственици знам, че тя е била продажница. И то евтина продажница във Вакарел. Първо е спала с ромите. И мога да посоча съответни мъже, които по-късно, като стана певица, са я поръчвали. Евтина продажница, която можеш да вдигнеш телефона и да си я поръчаш. Мен по този начин никой не ме е поръчвал. Има разлика от мен до нея, и то голяма! “.

Въпреки, че някогашната на Джизъса твърди, че не е като Алисия, тя беше оповестена от нея за „ сотаджийка “, дружно със Светлана Гущерова, която всички тогава назоваха Гонзовица, поради слуха, че е момиче на Георги Иванов – Гонзо. Според осведомени имало лист, в който били те двете и идвали на повикване за секс толкоз бързо, като да натиснеш бутона за СОТ.

Виж още: Най-скандалните места, на които са бачкали поп-фолк дивите

Мария, Емануела

Двете фолк-певици в никакъв случай не са правили секс за пари, само че пък имената им бяха богато спрягани преди доста години, като част от описите на Антон Петров-Хамстера. Каталогът бил прочут като „ Салата Цезар “, а вътре попадали много известни сега дами. 1000 лева на вечер коствала всяка участничка в „ салатата “, а при експресни и специфични поръчки, сумата се удвоявала на 2 бона. Говори се, че тогава въпросните хубавици не били още толкоз известни и търсели елементарен път към славата. „ Салата Цезар “ била обичана на депутати и предприемачи, които постоянно си я поръчвали, дружно с екстрите.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР