Не знаем, дали го е направила нарочно, но Славена Вътова

...
Не знаем, дали го е направила нарочно, но Славена Вътова
Коментари Харесай

Коя е най-секси снимката по бански на Славена Вътова

Не знаем, дали го е направила преднамерено, само че Славена Вътова сложи пред непостижим избор почитателите си в Instagram. Като се има поради, че те са съвсем 80 хиляди, е ясно, че много народ се е поизпотил.
 Славена Вътова, Миконос и ваканцията на модела в Гърция
Славена Вътова секси и в Гърция

Лято безспир

В миг на горест по лятото красивата манекенка и някогашна миска разгласява пет фотоси по бански от тазгодишните си морски завършения.

„ 1, 2, 3, 4 или 5... откакто през днешния ден се зарових в хубави летни мемоари “, написа тя и по този метод започва гласоподаване в обществената мрежа за избор на най-хубавата фотография.

on Nov 4, 2020 at 8:36am PST

А те са като самобитно ревю на разнообразни бански, промотирани от идеален модел... Цели, половинки, изрязани, сребристи, розови, оранжеви, бели или черни... Как да избереш?!

Позирайки на фона красиви морски гледки, Славена Вътова е очевидно щастлива, до момента в който се любува на лятото, на почивката и на морето.
 Славена Вътова и горещите летни провокациите на модела
Горещите летни провокации на Славена Вътова

Знае по какъв начин да провокира интерес

„ Всички – от едно до пет “ пък е преобладаващият отговор на нейните фенове. Оказа се, че да избереш една е сложен избор, който не всеки може да направи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР