Не знаем дали е нормално, но само при споменаването на

...
Не знаем дали е нормално, но само при споменаването на
Коментари Харесай

Кой ще участва в Космически забивки 2

Не знаем дали е обикновено, само че единствено при споменаването на " Космически забивки " сърцата ни стартират да препускат като екзалтирани деца в час по физическо.

" Космически забивки 2 " с премиерна дата

Ще успее ли Леброн Джеймс да замести Майкъл Джордан

Може би това се дължи на обстоятелството, че обожаваме кино лентата и ни припомня на безгрижното детство. Много се зарадвахме и преди няколко месеца, когато стана ясно, че продължението на кино лентата, за което се приказва от години, въпреки всичко ще го бъде.

Още по-якото е, че мястото на Майкъл Джордан ще бъде заето не от какъв да е, а от самия Леброн Джеймс . Райън Куглър, който се погрижи " Черната пантера " да стане шлагер, пък ще продуцира кино лентата и ще има пръст в написването на сюжета.

Sources: Space Jam 2, starring LeBron James, is expected to feature key roles for Damian Lillard, Anthony Davis and Klay Thompson and WNBA stars Diana Taurasi and Nneka Ogwumike. Several more NBA and WNBA players, including Chiney Ogwumike, are expected to play roles in film.
— Shams Charania (@ShamsCharania) 20 юни 2019 година
Всичко е супер, само че " Космически забивки 2 " изпита съществени проблеми при избирането на други баскетболисти, които да вземат присъединяване. Вече говорихме за това, че Янис Адетокумбо отхвърли да се снима, което малко ни разочарова. Други звезди от NBA като Стеф Къри и Джеймс Хардън пък и да желаят не могат да вземат участие поради спонсорски разлики.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zit на Юни 20, 2019 в 1:18 PDT

Трудни времена бяха налегни кино лентата, само че май всичко ще се подреди. Според Шамс Чарания, анализатор на NBA, Warner Bros. са в напреднали договаряния с Деймиън Лилард, Клей Томпсън и новият съотборник на Леброн Джеймс в ЛА Лейкърс - Антъни Дейвис .

Никой не желае да играе с Леброн Джеймс

Защо звездите на баскетбола отхвърлят да се снимат в " Космически забивки 2 "

Очаква се в " Космически забивки 2 " да забележим и представителки от WNBA (Женската национална баскетболна асоциация). Това са Даяна Таураси и Нека Огвумике (Nneka Ogwumike), написа CBS Sports. В обществените мрежи пък се приказва, че присъединяване могат да вземат и Крис Пол и Ръсел Уестбруук, само че това не е надеждна информация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР