Не вярвайте на всичко, което чуете! Ако се влюбите в

...
Не вярвайте на всичко, което чуете! Ако се влюбите в
Коментари Харесай

7 мита за мъжете и жените, които пречат да се изгради щастлива връзка

Не вярвайте на всичко, което чуете! Ако се влюбите в даден човек, първо го опознайте, а по-късно си направете заключения. Не следвайте стандартите и не слушайте какво споделят другите хора!

Жените се нуждаят единствено от пари

За някои дами парите може би са основата и основната цел в търсенето на сътрудник. Но единствено за някои от тях! Ще се изненадате, когато разберете какъв брой такива дами са подготвени да живеят даже в барака дружно с тези, които ще ги изслушат, ще схванат проблемите им и ще им подсигуряват постоянен и благополучен живот. За дамите значими са възприятията, поддръжката и сигурността. Понякога това включва и финансова непоклатимост.

Жените са по-слабият пол

Погрешното разбиране, че всяка дама е евентуална " принцеса ", която с наслада ще трансферира цялата отговорност за живота и ориста си на " красивия принц " - е много постоянно срещано. Разбира се, има дами, които обичат да са по-слабите и имат потребност от непрекъсната грижа и надзор, само че болшинството към момента избира партньорството и равенството.

Една жена незабавно желае близки връзки

Нищо сходно. Мнозина, също като мъжете, търсят опция да имат една хубава вечер и да не помнят за нея вечно. Така че не си мислете, че всяка дама, с която се запознаете и пофлиртувате, към този момент си прави бъдещи проекти за взаимно общуване с вас, брак и деца. За благополучие, упоменатите нагоре дами показват задачите си авансово.

Жените постоянно желаят да трансформират мъжа

Нека единствено да кажем, че в случай че се възнамерява взаимен живот, тогава всеки ще би трябвало да се промени. Това се назовава " връзка ". Здрави и хармонични взаимоотношения, в които всеки се бори със своите дефекти. И концепцията, че една жена постоянно желае да промени мъжа „ съгласно потребностите си “, е мнението на тези, които по принцип не са узрели да работят върху себе си и да се трансформират.

От мъжете се изисква да поемат самодейността

Отдавна е потвърдено, че това е стар обществен модел. Съвременните дами са също толкоз способни да поемат самодейност, а мъжете могат да играят пасивна роля. В това няма нищо неприятно.

Ако един мъж измами един път, той ще го направи още веднъж

Е, да, да се вършат заключения въз основа на един факт е доста рационално и рационално. Но животът не е разграничен на „ черно и бяло “. И даже лъжата може да има съответни аргументи. Затова не е належащо човек да осъжда незабавно. Дамите също не постоянно са откровени с мъжете си, нали?

Мъжете се опасяват да се привържат прочувствено

Мислите си, че мъжът може да се привърже към децата, толкоз доста, че да може да даде живота си за тях, само че към една жена не може? Странно неправилно разбиране, което въобще не е правилно. Има мъже които в действителност търсят запознанства единствено с една съответна цел. Но има и такива, които ценят и почитат дамите, не се опасяват да се обвържат прочувствено и имат вяра, че фамилията е най-важно.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР