Не вярвайте на главния прокурор Иван Гешев. Той е свързан

...
Не вярвайте на главния прокурор Иван Гешев. Той е свързан
Коментари Харесай

Doamnă Koveshi, nu credeți pe Geshev!*

Не вярвайте на основния прокурор Иван Гешев. Той е обвързван с лидера на листата със наказания по закона „ Магнитски “ Делян Пеевски, както и с третия – Илко Желязков - по подозрителен метод. Гешев е креатура на Пеевски и някогашния към този момент министър председател Бойко Борисов. Това е обществена загадка.

Името на Гешев е забъркано в скандални имотни покупко-продажби на дамата, с която живее. Нашата медия изнесе документи, които потвърждават това, само че Висшият правосъден съвет отхвърли да обърне съществено внимание.

И Гешев, и сътрудниците му от Висш съдебен съвет, ще Ви убеждават, че всичко в прокуратурата е наред, само че това не е правилно! Не е правилно! Те ще се опитат да Ви заблудят, да ви излъжат. Това те умеят.

Знаем, че сте човек с огромен опит и сте предходна през съществени тествания, по тази причина напълно справедливо оглавявате Европейската прокуратура. Със сигурност сте готова за диалозите в София, само че въпреки всичко: те ще опитат всичко, с цел да Ви се харесат и да им повярвате. Успяха дълги години да заблудят значително представители на Европейски Съюз и Европейската комисия.

Вярваме, че идването Ви в България е значим знак към всички нас, че смяната е наложителна и допустима.

Фрог нюз

Doamnă Koveshi, nu credeți pe Geshev!* - Госпожо Кьовеши, не вярвайте на Гешев!, рум.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР