Не вярвам, че това, което се случи с Роберт Фицо,

...
Не вярвам, че това, което се случи с Роберт Фицо,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Случилото се с Роберт Фицо не е случайно. Кой е следващият?

„ Не имам вяра, че това, което се случи с Роберт Фицо, е инцидентно и един радикализирал се 71-годишен пенсионер го е прострелял. Не имам вяра да има естествен човек, който да се хване на тази версия “, съобщи в предаването „ 120 минути “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ При това той е съумял да се приближи до Фицо, към него има близо 15 души защита – както цивилни, по този начин и служители на реда. След това изважда револвера, стреля извънредно професионално - четири пъти освен това. Той е изпразнил половин пълнител, преди да съумеят да го обезвредят “, разяснява Костадинов.

„ Възможно е и да не е по този начин, само че споделям нещо, което аз мисля, а и още доста хора. Смятам, че в Словакия ще създадат доста съществено следствие, тъй като това беше нападение не против Фицо, а против словашката държавност и против един вид политика. Това беше сериозен удар против политика и против държание, което се осъжда на най-високо равнище в Европейски Съюз “, добави той.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия

„ Затова беше редно да зададем два въпроса – кой ще е идващият и кой има интерес от това “, попита Костадин Костадинов.

„ Дали това не беше знак и предизвестие и е обикновено да се запитаме кой ще е идващият. В обществените мрежи се приказва, че това ще е Виктор Орбан “, добави водачът на „ Възраждане “.

„ В момента има избори за Европейски парламент. На тези избори може да се преобърне електоралната карта на Европейски Съюз. Това може да има международни геополитически последствия, тъй че за какво да не се посегне на един знаков водач, какъвто е Фицо “, съобщи още Костадин Костадинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР