„Не вярно, че има връзка между взрива в складовете в

...
„Не вярно, че има връзка между взрива в складовете в
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Не вярно, че има връзка между Гебрев и взривените складове в Чехия

„ Не правилно, че има връзка сред гърмежа в складовете в Чехия и желание на Емилиян Гебрев да изнася муниции в Украйна “. Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ някогашният боен министър и специалист по сигурността Бойко Ноев.

Относно публикацията на „ Ню Йорк таймс “, в която се твърди, че Гебрев признава връзката, Ноев сподели, че създателят се е объркал и ще посети България.

Според специалиста по сигурност е забавен фактът, че по проблема в Чехия приказват министър председателят и президентът, а у нас управляващите мълчат.

По думите му и у нас следствието по така наречен „ български Новичок “ (опита за ликвидиране на Емилиян Гебрев посредством отравяне) съзнателно се стопира и тика в друго посока.

„ Моето пояснение – стратегическа корупция на държавното управление равнище, която обвързва български и съветски кръгове на най-високо равнище “, разяснява Ноев.

Той е уверен, че ново държавно управление, ново управление на ДАНС и на прокуратурата ще открия подправени информации и документи за възпрепятстване на следствието.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР