Не всичко се свежда до пеницилин. В крайна сметка съществуват

...
Не всичко се свежда до пеницилин. В крайна сметка съществуват
Коментари Харесай

Забравете антибиотиците! Тази вълшебна смес лекува ангината само за 3 дни

Не всичко се свежда до пеницилин. В последна сметка съществуват и аналози с натурален генезис, които могат еднообразно дейно да се оправят с заболяването. От антични времена човек е употребявал разнообразни растения и естествени субстанции за битка с бактериите. Днес тези съставки са изложени на разнообразни химични процеси и заради това губят някои от потребните си свойства.

Неправилното потребление на антибактериални субстанции води до появяването на кафези, които са устойчиви на болестта. Ето за какво е толкоз значимо да водите здравословен метод на живот и да избягвате нежелани странични резултати. Най-добрият метод да извършите това е да употребявате лечебни растения, които естествено укрепват имунната система на организма, понижават броя на микробите и основават отбрана против вируси.

Алое, мед и лимон

Алое Вера е едно от най-ефективните естествени антисептици. И всичко това с помощта на високото наличие на салицилова киселина и магнезиев лактат, които спомагат за понижаване на възпалението и болката. Много хора знаят, че гелът от алоето може да се употребява за външна приложимост, защото лекува добре и възвръща повредената кожа. Малцина обаче знаят, че това естествено лекарство оказва помощ да се лекува възпалено гърло.

Медът, на собствен ред, съдържа протеин, наименуван defensin-1, който убива патогенните бактерии. Лимонът е отличен отхрачващ и антивирусен сътрудник, който може да се оправи с трудностите по дихателните пътища.

Kаква е рецептата и по какъв начин се подготвя вълшебното лекарство, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР