Не всеки знае всички тънкости и тайни за поддържане на

...
Не всеки знае всички тънкости и тайни за поддържане на
Коментари Харесай

Ежедневните грешки, които допускаме и съсипваме косата си

Не всеки знае всички тънкости и секрети за поддържане на здрава коса. Силната и лъскава коса дава на индивида убеденост, основава възприятие на горделивост. Косата е огледало на здравето, знак за хубост и женственост.
А за искра, гладкост, копринена визия, е нужно особено усърдие. Ето за какво дамите се стараят да обгрижват изключително доста косата си.
Трябва да спазвате напълно елементарни препоръки и възприятието за горделивост в никакъв случай няма да ви напусне.
1. Миене
Мийте косата си не повече от 3-4 пъти седмично. Ако е належащо, можете по-често, само че за това използвайте специфичен шампоан за ежедневна приложимост.
Добре е да го вършиме с хладка вода. Това ще придаде на косата ви съвършен искра.
2. Козметика.
Само шампоанът не е задоволителен за грижа за косата. Ето за какво, след измиване, би трябвало да употребявате разнообразни гелове, балсами или маски.
След като ги нанесете, изплакнете косата щедро с течаща вода. Тези артикули усъвършенстват структурата на косата, като я вършат управляема и еластична.
3. Сресване на косата.
 Маска за коса с ракия Маска за коса с ракия
Полезни свойства могат да се употребяват освен по предопределение, по тази причина козметолозите предлагат маски за лице с прибавяне на гроздов...
Не се предлага ресане на мокра коса. По-лесно се поврежда по този начин. Тя е по-слаба и по-чуплива. Трябва да почакате, до момента в който изсъхне отчасти, или да употребявате сешоар, с цел да изсушите косата си.
4. Сушене на косата.
Основната задача не е да пресушите косата, това може да я повреди доста. През лятото спрете да употребявате сешоара. Косата по този начин или другояче ще изсъхне от слънчевите лъчи.
5. Боядисване на косата.
Нужно е да се означи, че непрофесионалното боядисване на косата единствено ѝ вреди. По-добре да посетите експерт.
 Натурални средства за възобновяване на повредената коса Натурални средства за възобновяване на повредената коса
Всяка жена мечтае за красива, здрава и лъскава коса. Тq значително дефинират по какъв начин изглеждаме. Косата се поврежда на практика през...
6. Подстригване на краищата на косата.
Режете разграничените краища на косата един път на всеки 2 месеца. Косата ще има здрав тип и ще спре да цъфти.
7. Вода.
Спазвайте водния баланс в тялото, спазвайте дневната норма. Тоест пийте 1,5-2 литра дневно. вода.
8. Витамини.
 Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват артикули, може да имаме недостатъци, които е съвсем невероятно да се маскират, червил...
В тялото ни постоянно липсват витамини. И с цел да поддържате този баланс, би трябвало да приемате витамини в допълнение. Те могат да бъдат открити във всяка една аптека, особено дефинирани са за дами. Витамините оказват помощ да се поддържа освен здравето на косата, ноктите, само че и на тялото.
9. Правилното хранене.
Балансираното хранене има необикновено влияние върху косата. Яденето на плодове и зеленчуци ви обезпечава блестяща и гладка коса. Но честото потребление на кафе би трябвало да бъде понижено. Това също включва захар и сол. Всичко това е доста нездравословно за структурата на косата.
10. Масаж на главата.
Правете това за предпочитане след душ. Масажът форсира кръвообращението, усъвършенства растежа на косата и храненето.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР