Не всеки знае, че световно известната пророчица Ванга също така

...
Не всеки знае, че световно известната пророчица Ванга също така
Коментари Харесай

Рецепти от Ванга, които ще ви помогнат при много болести

Не всеки знае, че международно известната пророчица Ванга също по този начин е била лечителка. Има доста предписания и техники, създадени от великата ясновидка. Важна роля при приемането на лекарствените артикули съгласно знахарката, не е точното дозиране на отварата или тинктурата, а мястото на напредък на всяка билка. Най-големият лековит резултат, съгласно нейните убеждения, се дава от растенията, които порастват на мястото на престояване на болния човек. По-долу са показани няколко предписания, които ще ви оказват помощ елементарно да се отървете от разнообразни неприятности.

За лекуването на възпалени яйчници би трябвало да сварите в огромна кофа немного горско сено, да сложите дъска от горната страна и болната жена да седне над парата, която излиза от кофата. Тази процедура е по-добре да се прави всекидневно, до момента в който преминат неприятните чувства. Сеното, употребявано в тази рецепта, елементарно може да бъде сменено с бяло зеле, сварено в краве мляко. Принципът на отнасяне остава същият, както при използването на горското сено.

Друго просто и налично средство за лекуване на инфектиране при дамите е овчата вълна, която в никакъв случай не е била подлагана на мокра обработка или изпиране. Вълната би трябвало да се попари във вряща вода и по същия метод дамата да седне над парата, която ще се образува от горещата вода.

За да се отстранен неприятните признаци, породени от гъбичките на краката, използвайте винен оцет. Краката би трябвало да се измият и да се сложат за няколко минути във вода с оцет, а през нощта обуйте чорапи, напоени със слаб оцетен разтвор.

Друг инструмент за битка с гъбичките по краката или ръцете е тинктурата от смляно кафе на зърна. Необходимо е да сварите кафе, да го охладите и да потопите в него болните крака. Това средство освен отстранява гъбичките и грубата кожа на петите, само че и облекчава болката в региона на ставите, глезените и краката.

За лекуване на бронхит при възрастни, ще са ви нужни три листа от растението подбел. Пресните листа би трябвало да се подготвят в 0,5 литра краве мляко. Когато отварата престои, се прецежда и се поставя малко свинска мехлем. Приема се вечер, за предпочитане преди заспиване, по дребна чаша кафе до цялостно възобновяване.

Вижте още: За гъста и плътна коса пробвайте това средство!

За да се излекуват признаците на бронхит при децата, се употребява следната процедура. Две пресни кокоши яйца би трябвало да бъдат изпържени със свинска мехлем и леко да се посолят. След като малко се охладят, ги сложете върху гърдите на детето, увийте с плат и оставете за през нощта.

Болният от бронхит би трябвало да яде сладостен лук всекидневно. Такъв е да вземем за пример аленият лук. Махнете люспите и направете дребен отвор, в който изсипете една супена лъжица захар. Този зарзават би трябвало да се приема всеки ден, до момента в който заболяването изчезне.

Споделете тези предписания с приятелите и околните си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР