Не всеки практикува на поразия позите от Кама Сутра; повечето

...
Не всеки практикува на поразия позите от Кама Сутра; повечето
Коментари Харесай

5 секс пози, които много жени тайно ненавиждат

Не всеки практикува на пакост позите от Кама Сутра; множеството избират общоприетите. Глупавото е, че дамите въобще не обичат таман някои от класиките. Не всяка секс поза се харесва еднообразно на двата пола. До този извод господата би трябвало да стигнат и сами, откакто доста пъти са били в леглото с партньорката си. И в случай че мъжът държи да задоволи своята дама, двамата би трябвало да ползват пози, които доставят приятност и на двамата. Във всеки случай следните 5 не са измежду тях, тъй като някои от дамите скрито ги ненавиждат.

Кучешката поза

За доста мъже това е една от обичаните секс пози, само че за дамите е тъкмо противоположното. „ Кучешката поза “ отрежда на дамата пасивна роля. Тя страда от неналичието на интимна непосредственост, а при прекомерно твърдо навлизане може да изпита и болежка.  

Поза „ ездачка “

Още никой мъж не се е оплакал от позата „ ездачка “, само че на някои дами тя предизвиква огромен стрес – освен това в главата. Причината: „ проблематичните й зони “, по тъкмо коремът и гърдите,  от самото начало са пред очите на мъжа.

Поза „ противоположна ездачка “

Много дами ненавиждат и позата „ противоположна ездачка “, при която гърбът и задните й елементи са обърнати към лицето на колегата. Тук също липсват телесната непосредственост и зрителният контакт. Освен това „ проблематичната зона “ дупе е изложена на показ и провокира нерешителност у дамата. А пък и коя ли дама би желала по време на секс да гледа голите мъжки крайници?!

Мисионерска поза

По принцип при мисионерската поза дамите биват задоволени единствено при положение, че мъжът или е изключително талантлив, или ползва вярната техника. Ако тези условия не са налице, дамата нормално се усеща незадоволена макар близостта на колегата.  

Поза 69

Всеки е чувал за тази поза, само че малко на брой я употребяват в реалност. И нищо чудно, изключително от позиция на дамите. Първо, тази поза се счита за неуместна, и второ – тя е много непрактична, защото партньорката не може същински да се концентрира нито върху себе си, нито върху него.

Какво да вършиме тогава?

Секс специалистите поучават да изпробвате CAT-позата. Това е така наречен коитална техника на равнене, при която сътрудниците се нагаждат един към различен по време на сексуален акт. По принцип става дума за усъвършенствана вариация на мисионерската поза, при която дамата се повдига на възглавница и след проникването „ заключва “ краката си. Мъжът слага своите от двете страни на тялото й и се изтегля нагоре по този начин, че тазовите им кости да дойдат на една височина. По този метод клиторът се подтиква изключително интензивно и са задоволителни напълно малко придвижвания от страна на мъжа, с цел да възбуди дамата. Изследователите считат, че „ едновременната стимулация на клитора и вагината усилва вероятността дамите да изпитат оргазъм при сексуален акт.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР