Не водим кампания срещу никого от нашето политическо семейство, водим

...
Не водим кампания срещу никого от нашето политическо семейство, водим
Коментари Харесай

Станишев: ПЕС не води кампания срещу никого от нашето политическо семейство

Не водим акция против никого от нашето политическо семейство, водим диалози.

Това сподели в Перник евродепутатът и ръководител на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила, представен от радио Фокус. Той разяснява днешното изявление в Народното събрание на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че ПЕС води акция персонално против нея, „ Бях изненадат от позицията на Българска социалистическа партия и съм го споделил с управлението на партията. Политиката за отбрана на дамите е приоритет на социалистите в продължение на десетилетия, тъй като левицата постоянно е била в тяхна отбрана и постоянно сме разчупвали стереотипни показа. Начините за угнетяване и дискриминация на дамата съществуват и до ден-днешен и по тази причина ние слагаме това като предпочитана и Българска социалистическа партия е част от нея. Иска ми се Българска социалистическа партия да се вслушат в гласовете на партиите от нашето семейство, макар, че има доста разлики по разнообразни въпроси “, изясни той.

Станишев посочи, че Истанбулската спогодба е документ, подписан от 47 страни членки на Европа и утвърден от по-голямата част от тях. „ Идеята е да има общ законодателен стандарт и да се основат политики и принадлежности той да бъде прилаган от всички страни, членове на Съвета на Европа, без значение дали това е приоритет на едно държавно управление или не “, посочи той.

Евродепутатът добави още и че не споделя позицията на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила по отношение на утвърждението на Истанбулската спогодба. „ Дори показвам страдание, че тя е такава “, сподели още Станишев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР