Не винаги в живота всичко е песен и върви по

...
Не винаги в живота всичко е песен и върви по
Коментари Харесай

Кои зодии са късметлии и кои – каръци?

Не постоянно в живота всичко е ария и върви без спънки. Често пъти, когато нещо хубаво се изплъзне безусловно под носа ни, започваме да се самосъжаляваме и да се вайкаме, че нямаме шанс и каръкът ни следва на всички места. 
Кои хора са най-големите късметлии и кои ориста най-недолюбва съгласно зодиакалните знаци?
1-вото място печели Девата!
Поздравления за всички вас! В целия зодиак вие сте най-големите късметлии. Вашето мото е перфекционизмът и в никакъв случай не би трябвало да си вършиме взаимни отстъпки с него. Даденото ви от ориста се комбинира отлично с вашето усърдие. Продължавайте самоуверено напред!
2. Скорпион
Звездите са подредени постоянно във ваша изгода. Доста постоянно реализиране големи неща с минимални старания. Но би трябвало добре да помните, че и при шанса има предел. Не го приемайте за ваша даденост.
3. Лъв
Тези хора имат извънреден баланс сред външен тип, сексапил и разсъдък. Често пъти това ги изважда от най-различни обстановки и нерядко са печеливши от съвсем всяка такава. Все едно върху тях се е изсипала цялата божествена благословия.
4. Телец
Те са също от огромните късметлии. Трудно ще имат проблеми по отношение на фамилията, финансите или здравето. Всички останали се възхищават на персоната на Телците. Единствено в любовта може да не им провърви. Въпреки това, няма да паднат духом и ще продължат напред.
5. Овен
За представителите на тази зодия, концепцията да стоят и да чакат шансът да им пристигна на крайник пред тях, по никакъв начин не е добра концепция. Ако желаете в действителност да извикате шанса безусловно на прага си, би трябвало да запретнете ръкави и да дадете най-хубавото от себе си.
6. Риби
Боговете на любовта са твърдо застанали до вас, само че надали по този начин стоят нещата с вашите финансови каузи. Не си мислете, че парите ви в никакъв случай няма да свършат. Банковите ви сметки не са от най-тлъстите, само че във връзка с любовта с право могат другите да ви завиждат. 
7. Рак
При хората Рак, за разлика от Девата звездите по никакъв начин не стоят в подобаващата позиция във връзка с любовта и мъчно биха могли да създадат нещо. За това, вместо да седят и чакат шанса, най-добре е да извикат Неволята и да се вземат в ръце. И не се самозалъгвайте, че от вас не зависи нищо. Точно противоположното е!
 Дрехите, които в никакъв случай не би трябвало да носите, в случай че желаете да имате шанс Дрехите, които в никакъв случай не би трябвало да носите, в случай че желаете да имате шанс
Винаги отдаваме огромно значение на нашия дрешник. Причините за това са безчет. Красивото облекло е метод да притеглим вниманието, да...
8. Стрелец
В живота ви нищо не се случва по лесния метод. Денонощно работите за нещата, които желаете да постигнете. Но най-малко може да се гордеете, че всичко сте постигнали напълно сами.
9. Везни
Вие от дълго време сте разбрали, че нещата не се случват както желаете и по вашия метод. Хубавото е, че това не може да спре стремежа ви. Напълно наясно сте, че би трябвало да поставяме труд и единствено труд, с цел да съумеете в живота. Изключителни борци сте и в никакъв случай не се предавате.
10. Козирог
 Как да привлечете пари, обич и разцвет - съвършеният Фън Шуй дом Как да привлечете пари, обич и разцвет - съвършеният Фън Шуй дом
Фън Шуй е изкуство, което оказва помощ на хората да създадат живота си малко по-ярък. Прилагайки източните правила, ще притегли благополучиет...
Тази зодиакална група хора, изобщо не са измежду късметлиите в живота. Почти постоянно шансът безусловно им се изплъзва под носа. Съдбата доста постоянно им обръща тил, само че с задоволително самообладание те постоянно съумяват да се изправят на крайници.
11. Водолей
Сполуката и шансът изобщо не са ваш сателит. Налага ви се непрекъснато единствено да решавате зародилите проблеми и обстановки. Полагате ужасно доста старания, само че шансът непрекъснато ви бяга. Хубавото е, че сте много амбициозни, умни и фокусирани във всичко с което се захванете.
12. Близнаци
Определено вие сте най-големите каръци в целия зодиак. Въпреки това доста постоянно нещата се случват във ваша изгода, тъй като в никакъв случай не се предавате. Имате невероятното умеене, да превръщате несполуките и болката си в действие и мотивация.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР