„Не виждам причина да страдам за Ненчо, а и като

...
„Не виждам причина да страдам за Ненчо, а и като
Коментари Харесай

Йоана Драгнева: Имам ново гадже, няма причина да страдам за Ненчо!

„ Не виждам причина да пострадвам за Ненчо, а и като цяло съм решила да не разясня персоналния си живот “, призна изпълнителката Йоана Драгнева.

Блондинката, която е и общински консултант, имаше дълга връзка с артиста Ненчо Балабанов. Двамата няколко пъти се събираха и разделяха, само че най-после дефинитивно прекратиха връзката си. На празника на влюбените Йоана за първи път издаде, че има нова обич и към този момент е прежалила изцяло Балабанов, писа „ България Днес “.

„ Ето я моята валентинка “, издаде изпълнителката под тяхна обща фотография.

Драгнева има връзка с Мирослав Димитров, който е водещ на предаване по туризъм по Българска национална телевизия. Миро се изявява известно време и в риалити сериала „ София денонощно “. Заради ролята си на мачо той бързо се снабди с доста последователки. А преди този момент ходеше с една от близначките Алекс или Влади.

„ Той си падаше повече по плеймейтки, наподобява към този момент има други желания “, разискват го сътрудниците му от „ София денонощно “. Йоана и Мирослав не издават от какъв брой време са дружно и по какъв начин е пламнала любовта им.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР