Не виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които

...
Не виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Не виждам послание от тези протести

" Не виждам обръщение от тези митинги. Виждам едни хора, които желаят да смъкват едно държавно управление. Искат оставки и нищо друго ". Това сподели пред Вежди Рашидов - народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание. Той акцентира, че се прави, когато хората имат ясни позиции и ясни претенции.
" ГЕРБ би трябвало да изкара мандата си до дъно, тъй като протестиращите са 1000, 2000, 3000 индивида, само че не са целият български народ. Незаконният протест е противоконституционен, което дава образец, че анархията се пробва да прави прелом. Демокрацията споделя, че на избори, като не харесват Бойко Борисов, хората пускат бюлетина и избират някой различен, който те желаят. Това е демокрацията, а не уличното еректиране ".
 Вежди Рашидов: Президентът би трябвало да работи за обединяването на българския народ Вежди Рашидов: Президентът би трябвало да работи за обединяването на българския народ
Президентът е овластен да работи за обединяването на българския народ. Това сподели пред " Фокус “ Вежди Рашидов. По думите му президен...
" Сигурно неточности е имало в едно дълго ръководство от 10 години, само че дали е по-важно какво сме създали и дали тези неточности са ни помагали, или сме вредили ". Рашидов изрично съобщи, че не пази Бойко Борисов, само че акцентира, че в случай че той има някаква виновност, тя би трябвало да се потвърди, а не " да се хвърлят думи на улицата ". 
Вежди Рашидов оспори " мантрата, която завъртя президентът Румен Радев ", че хората в Народното събрание са мутри: 
" Ако има мутри, той да уточни кой, в случай че има крадливи, да ги уточни по име ", безапелационен беше депутатът от ГЕРБ.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР