Не виждам да има пропукване в БСП. Ролята ѝ е

...
Не виждам да има пропукване в БСП. Ролята ѝ е
Коментари Харесай

Крум Зарков: Ролята на БСП в кабинета е важна, но няма да е ключова

" Не виждам да има пропукване в Българска социалистическа партия. Ролята ѝ е значима, само че няма да е основна поради изборния резултат, който реализира ". Това съобщи Крум Зарков пред BGonAir.

" Няма нищо неприятно страната да преразпределя повече средства. Минаха 25-30 години от консервативното бюджетиране. Нашата система концентрира огромна част от средствата в малко хора, което се назовава олигархия. Трябва да се обърне внимание на инфлацията и корупцията. Мораториумът имаше за цел да даде време на държавното управление. Цената на тока има интернационален съставен елемент ", разяснява социалистът.

" Внимателно изслушах Сотир Цацаров в Народното събрание. Процедурата, по която му се лишава допуск до класифицирана информация, е подложена на критика и от мен. Как обаче в този момент ще реформираме КПКОНПИ по този начин, че да има неоправдателни присъди по високите етажи на властта. Цялата причина, с цел да се основават сходни органи е слонът в стаята - прокуратурата. От Българска социалистическа партия от дълго време настояваме да се следи гражданската конфискация, само че да има и орган, който да се занимава единствено с с висшите етажи на властта. Дебатът се води толкоз доста време към този момент, че не би трябвало да има опасности. Не би трябвало обаче с лека ръка да се зачертава гражданската конфискация. Тя цели, когато виждате някого с Бентли с защита пред входа, а знаете, че не работи нищо, да подадете сигнал ", сподели още Зарков.

" Всички страдаме от войната сред изпълнителната и правосъдната власт. В изключение на дребни интервали те не са били в сходни връзки, само че не се е случвало нищо положително. Спорът се зарежда от обстоятелството, че в прокуратурата има политически дейци. След като се подвигна толкоз звук, ще се откри кой да проверява основния прокурор. Това може и да е арбитър. Главният прокурор има монопол за това, на кого да образува инспекции. Той може да " изгърми " всеки политик или държавен чиновник, без да поема отговорност ", разяснява аленият народен представител.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР