Не ви трябват професионални умения или много време, за да

...
Не ви трябват професионални умения или много време, за да
Коментари Харесай

5 идеи за лесни 5-минутни прически

Не ви трябват професионални умения или доста време, с цел да постигнете тези прически.

Разнообразете визиите си с някоя от лесните прически, които изнамерихме в Instagram. Всички са простички, красиви и страхотни за дните, в които нямаме доста време за пред огледалото.

Трикове за съвършеното измиване на косата вкъщи за резултат като след коафьор

Трендът с диадемите в нов тип

Тази прическа трансформира личната ни коса в аксесоар за гръмък краен резултат. Методът е обикновен – отделяме два кичура от двете страни на косата си и ги завиваме в най-лесните плитки. След това преплитаме кичурите и ги закрепяме благодарение на шноли, след това оформяме с пръсти за по-красив и обемен резултат, както е указано във видеото:

Къдрици без преса или маша

Да, тази прическа не е тъкмо за пет минути – би трябвало да я приготвим от предходната вечер, само че напъните са минимални, а прическата е толкоз настояща в този момент, че не можехме да не я споменем.

Новият живот на бретона

Има няколко метода, с които можем да създадем тези къдрици, ние ви срещаме с два от тях. За прическите ни трябват единствено дребни кърпи или колан от халат. И в двата случая ги прикрепяме за косата благодарение на шноли и завиваме косата си към тях, като с всяко премятане, взимаме малко по-голям кичур, до момента в който не навием цялата коса. Ако употребявате дребни кърпи, ще би трябвало да повторите този развой няколко пъти, само че ще получите резултат от по-ситни къдрици.

Оставяме по този начин косата през нощта или за няколко часа, а по-късно освобождаваме къдриците, фиксираме и стилизираме, в случай че има потребност, и сме подготвени.

Небрежен кок с перли

Това е може би най-простичката прическа в листата ни, само че единствено демонстрира по какъв начин положителният аксесоар за коса може да преобрази визията. Потърсете хубав пълен ластик с перли или други орнаменти за wow-ефект даже при прическа от най-обикновен нехаен кок.

Тънки плитки

Тази прическа е мощно повлияна от ретро трендовете, които превзеха онлайн пространството през последната година. За нея само би трябвало да сплетем първите два кичура на косата си, а останалата да стилизираме по желание.

Бърз кок

По-формалната версия на кок в листата ни не лишава доста повече време от небрежната прическа, която ви показахме нагоре. За да постигнете това updo, разделете косата си на две секции. Горната загладете и завържете на дребна опашка, след което я разхлабете задоволително, че да можете да разделите косата в частта към корените и да преметнете плитката. След това разделете останалата коса на две елементи, които също преметнете по сходен метод и загладете прическата. Ако има потребност, прибавете фуркети за коса, а по избор можете да добавите диадема.

5+1 прически за новогодишната вечер, които можем да създадем вкъщи

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР