Не ви прави готини да пушите. Не ви прави готини

...
Не ви прави готини да пушите. Не ви прави готини
Коментари Харесай

Димитър Бербатов направи емоционално обръщение към подрастващите в България

" Не ви прави готини да пушите. Не ви прави готини да се напивате...Тези неща ви вършат загубеняци! ", съобщи един от най-хубавите футболисти в историята на България

Димитър Бербатов насочи извънредно мощно обръщение към подрастващите в България от ефира на " Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV.

" Здравейте!

Аз съм Димитър Бербатов. Имам фондация от 15 години за надарени деца. Това, което ще кажа, е и за тях също, само че бих желал да се обърна най-много към другите деца, към подрастващите младежи и девойки, които сега се лутат или са леко изгубени, или вършат неверните избори въз основата на това, че не търсят помощ, или просто тъй като са към момента дребни и търсят пътя си в живота, или се тормозят да потърсят съвет или помощ. И ще го кажа по метод, с цел да ме разберете, без да съм толкоз краен, колкото си мислих, че желая да бъда...

Не ви прави готини да пушите.

Не ви прави готини да се напивате.

Не ви прави готини да ползвате божествен газ.

Не ви прави готини, не дай си боже, да взимате опиати.

Не ви прави готини да държите наргилето и да си мислите, че държите света в ръцете си... Не го!

Не ви прави готини да се биете по моловете или където и да е! Момичета, изключително пък вие. Вие сте дами, би трябвало да се държите на състояние.

Тези неща не ви вършат готини. Тези неща ви вършат загубеняци! Нарочно употребявам тази дума, тъй като сте изгубени на моменти и търсите верния път. Няма неприятно! Всички сме били там. Но желая да го знаете и да го чуете от мен - готини ви вършат следните неща, част от които са: да сте образовани, да знаете по какъв начин да говорите, да знаете по какъв начин да пишете, да знаете по какъв начин да почитате учителите си, родителите си, да знаете езици, да помагате при потребност, да казвате " Здравей ", " Как сте? ". Тези неща ще ви създадат готини - да помагате на някой, който има потребност от помощ. Това ви прави готини в очите на хората към вас и особено в моите очи.

Разбира се, че ще вършиме неточности. Всички сме били там, аз съм бил там. Особено за момчетата - всички номерца са ми ясни. Минал съм го този път. Затова споделих: забавлявайте се, растете, търсете пътя си в живота и се надявам да вършиме по-малките неточности. Има и такива - по-малки неточности. Има и доста огромни неточности, от които не може да се върнете обратно. Затова помислете деликатно това, което споделих - кое ви прави готини, кое ви прави... загубеняци. Защото това е доста значимо! ", безапелационен еседемкратният Футболист №1 на България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР