Не във Фейсбук, а в съда да обяснява за превзетите

...
Не във Фейсбук, а в съда да обяснява за превзетите
Коментари Харесай

Бранимир Балачев: Коцев в съда да обяснява за превзетите поляни в Морската градина

„ Не във Facebook, а в съда да изяснява за превзетите поляни в сърцето на Морската градина  Благомир Коцев, притежател на „ Хоризонт “ и локален водач на „ Промяната “. Това съобщи на конференция националният представител от ГЕРБ/СДС – Варна адв. Бранимир Балачев.

Той заяви, че на следващия ден е планувано делото, заведено от страната във ВАдС за завладените над 2 дка поляни от частното заведение на Коцев. Сигнал за закононарушението депутатът е подал преди година и половина в прокуратурата и  след направена инспекция е формирано досъдебно произвеждане.

„ Как по този начин Коцев „ брани “ зелените площи във Варна, от една страна, а от друга е завладял поляните в парка на варненци за лятна тераса, паркинг и частна синя зона “, попита Балачев.

Той напомни, че като притежател на „ Хоризонт “ Благомир Коцев апелира от години заповедта за възбрана на коли в Морската градина, а като политик го играе еколог.

„ Народните представители от ГЕРБ/СДС–Варна ще следим това дело, което е от огромен публичен интерес “, уточни Балачев.

„ За обединението ППДБ, известна като обединението на  „ Партиите  на приватизаторите “  до момента тематиката за  противозаконните „ златните павилиони “ в Златни пясъци беше табу. Техният народен представител доктор Ивайло Митковски каза  обаче в ефир „ да се махат бараките в Златните “. Така призна, че решението на кмета е вярно и РДНСК би трябвало най-сетне да си свърши работата “, уточни Балачев.

По отношение на Общ устройствен план националният представител от ГЕРБ/СДС напомни, че приемането му през 2012 година е станало без нито един глас „ срещу “ и „ въздържал се “.  Сред съветниците, подкрепили Общия организационен проект на Варна са включително  Ивайло  Митковски и Костадин Костадинов, съпредседатели тогава на Коалиция „ Синя Варна на следващия ден “.

„ Затова възмущението им от строителството през днешния ден е лицемерно и подправено. От 2012г. до в този момент няма нито едно направено предложение от Демократична България в Общински съвет за смяна в Общ устройствен план, а единствено заявления и медийни импровизации “, сподели Балачев.

На конференцията бяха още националният представител от ГЕРБ/СДС-Варна доцент доктор инж. Медиха Хамза и общинските съветници от групата на ГЕРБ в локалния парламент Милена Димова и Йорданка Проданова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР