"Не установяваме някакви сериозни финансови взаимоотношения, които биха довели до

...
"Не установяваме някакви сериозни финансови взаимоотношения, които биха довели до
Коментари Харесай

След убийството в Пловдив: Кои версии отпадат

"Не откриваме някакви съществени финансови взаимоотношения, които биха довели до неговата гибел. Не откриваме и житейски спорове или интимни връзки, които биха довели до търсене на възмездие. Не изключваме версията, при която да е зародил случай при сдърпване на територията на парка, което да е довело до пукотевица ".

Това съобщи началникът на "Национална полиция " гл. ком. Христо Терзийски за убийството на предприемач през вчерашния ден на алея в парка Лаута в Пловдив пред "Здравей, България " по NOVA. Убийството е станало сред 08:30 и 09:00 часа на място, в което няма видеонаблюдение, до момента в който 43-годишният Даниел Божилов разхождал кучето си. Той е притежател на фитнес център, имал слънчеви студиа и търгувал с фитнес уреди. Мъжът, който не е престъпно проявен, от Дупница е, само че от 10 години живее в Пловдив, живеел на фамилни начала с жена в региона на парка. Първият сигнал, подаден на 112, е в 08:56 часа, а пет минути по-късно е получен втори, че евентуално е умрял.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА СТРЕЛБАТА

Все още нападателят му, който го е умъртвил с един патрон в гърдите, не е хванат.

Няма и обвинен.

За спор, зародил до момента в който разхожда кучето си, приказва и това, че животното било нападателно и вързано. Мъжът всеки ден разхождал кучето си в региона и до момента не е имало такива спречквания, мотив за които да е любимецът му.

Установили са приходите му, бизнеса му.

По думите на Христо Терзийки се работи, само че не може да се чака за всеки случай да се оправят в рамките дневно или два.

Относно нападението на журналиста Иво Никодимов

Терзийски съобщи, че позитивното при този случай е, че едно от лицата може да бъде разпознато. „ Нападението е хулиганска демонстрация, която няма нищо общо с работата му. Не изключваме и версията за грабеж”, сподели основният комисар.

Той бе атакуван към 15:00 часа в Борисовата градина във вторник от трима мъже, незнайни за момента. Никодимов, който е водещ на утринния блок на Българска национална телевизия, е видял лицето на единия от нападателите. Вчера му бе направена интервенция.

Оперираха бития публицист Иво Никодимов

Иво Никодимов след побоя: По-добре съм, бях подготвен през днешния ден да работя

Спешна среща в Министерство на вътрешните работи след експанзията против Иво Никодимов и нотариус

По разнообразни версии се работи и във връзка с нападнатите нотариуски в Борисовата градина.

Неизвестни остават и нападателите над нотариус Валентина Механджийска и щерка й в София.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР