Не успях да направя това, което трябваше - това беше

...
Не успях да направя това, което трябваше - това беше
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Не успях да направя това, което трябваше. Не се случиха нещата

" Не съумях да направя това, което трябваше " - това беше обобщението на българската представителка в бранша за троен скок на олимпийските игри в Токио Габриела Петрова.

Тя не съумя да се класира за финала в своята дисциплинираност откакто направи единствено един сполучлив опит на 13,79 м.

" Чисто механически аз не съумях да направя това, което трябваше да направя. Объркването пристигна при втория опит. След втория опит направих фал и отскочих надалеч от дъската. След това на третия опит още веднъж направих фал, откакто настъпих с малко дъската. Ако не бях настъпила дъската щяха да се класирам за финала, само че минало отпътувало. Няма смисъл да се връщам ", съобщи родната представителка в тройния скок и добави:

Снимка: Lap.bg

" Трябва да участвам на 100% в това, което върша. Уча се във всяко едно съревнование. Има още какво да покажем. Най-важно е душевен да си умря половин седмица, само че на първо време да се наспя след тези пътувания ".

Тя съобщи, че се е възприятията добре и не физическото положение е било причина за отпадането ѝ.

Снимка: Lap.bg

" Опитът, който имам толкоз години в бранша ми оказва помощ да запазя хладнокръвие. Бях доста спокойна на загрявката. Не се случиха нещата. Здрава съм, и аз, и треньорът ми. В самия ден на надпреварата се усещах добре. Проблемите имахме първите 3-4 дни, тъй като не можехме да спим обикновено. Климатът бе тежък. Но времето е бе доста тежко, топло и влажно. Всяко едно от тези неща оказва въздействие. Вече като си там се опитваш да се абстрахираш от всичко ", съобщи още тя на летище " София ".

За втори следващ път Петрова не съумява да доближи финала в тройния скок на олимпийски игри. И преди 5 години в Рио де Жанейро тя отпадна в квалификациите.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР