Не усещам полъха на третата вълна. Прогнозите са свободни съчинения

...
Не усещам полъха на третата вълна. Прогнозите са свободни съчинения
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Прогнозите за третата вълна са ”свободни съчинения”

Не чувствам полъха на третата вълна. Прогнозите са ”свободни съчинения ” на тематика COVID-19. Подозирам, че третата вълна, в случай че изобщо има такава, е ”програмирана ” да се случи тъкмо по време на изборите.
Това съобщи в предаването " Алтернативата " доцент доктор Атанас Мангъров.

" Цялата информация, която се дава, е напълно под контрола на Щаба - какво се прави, кой се изследва. Забулено е в дълбока загадка и всички опити да бъде разкрита се сблъскват с безмълвие. Всяка заран обявявам извадки от статистиката с въпросителни, на които и до ден сегашен отговор няма ", добави Мангъров.

Той разяснява още - може би представителите на Националния действен щаб са тези, които играят " театъра ", а министър председателят Борисов е индивидът, който знае какво в действителност се случва. Затова била и тази решителност, че заведенията ще отворят на 1 март.

" Новите разновидности на вируса са били откривани в нашата страна още при започване на предходната година. Има известия. Това са разновидности, които се популяризират по-бързро, само че не протичат по-тежко. Какво от това? Те се употребяват, с цел да се изясни неефективността на всички теиз ограничения. Очевидно се явяват средство за оправдаване безсилието на ограниченията ", уточни още Мангъров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР