... Не трябва да си спомняме какво е било в

...
... Не трябва да си спомняме какво е било в
Коментари Харесай

Руски милиардер със зловеща прогноза: В Русия ще настъпи ад! Хората ще се убиват по улиците

"... Не би трябвало да си спомняме какво е било в Русия. Него към този момент го няма и няма да го има ". Това е част от засечен диалог сред съветския милиардер Роман Троценко и Николай Матушевски.
Троценко е някогашен президент на " Обединената съдостроителна корпорация " и някогашен консултант на президента на Роснефт Игор Сечин, един от релативно околните до Владимир Путин (издирван от Международния углавен съд в Хага) предприемач. Матушевски е остарял другар на Троценко и основател на дизайн-завода " Флакон " - обществено съчувства на опозицията.
Двамата разискват напускането на Русия, преместването на децата в Бали, войната в Украйна и обстановката в страната. " За страдание Русия, която ние по този начин откровено обичаме се оказа в лапите на някакви з..дници. Които изповядват странни композиции от XIX в. Това няма по какъв начин да свърши добре, това ще приключи с пъкъл. Хората по улиците в Москва ще се убиват един различен ", изтощено споделя Роман.
" Как може да живее и да се развива страна, в която единствената идеология е печеленето на дами и удържането на властта от една група хора... Никаква идея за " по-нататък " няма. Те ще умрат в един миг и няма да оставят нищо след себе си. Това ще бъде изпепелена пустиня. Това ще стигне до всеки и ще стане ясно, само че към този момент ще е късно. Хората няма да могат да изнесат парите си, децата им са мобилизирани.. смут ", разяснява още Троценко.
" В Русия всичко се разрушава. Съдбата ти дава една година, с цел да измъкнеш всичките си близки, всичко, което ти би трябвало. Още на следващия ден го направи. " В сходни случаи достоверността на записа постоянно е под въпрос.
Припомняме, че сходен диалог беше оповестен в края на март. Тогава се твърдеше, че участниците в него са съветският музикален продуцент Йосиф Пригожин и милиардера Фархад Ахмедов./ПИК

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР