Не трябва да има паника около коронавируса. Необходимо е да

...
Не трябва да има паника около коронавируса. Необходимо е да
Коментари Харесай

Караянчева разкри дали се страхува заради заразата

Не би трябвало да има суматоха към ковид. Необходимо е да съблюдаваме това, което предлагат експертите, да бъдем малко по-предпазливи. Мисля, че в случай че изпълняваме рекомендациите на Националния действен щаб, ще бъдем по-спокойни и по-здрави”. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на за "Събуди се " по Нова телевизия.

„ Трябва да имаме доверие на българските лекари”, прикани тя.

Запитана дали институциите у нас са подготвени за преодоляване на обстановката, Караянчева съобщи:

„ Няма по какъв начин да не се тормози човек, само че това, което вършат българските институции е изцяло съответно и не мисля, че жителите би трябвало да се тормозят повече от нормалното”.

Цветеслава Гълъбова: Не се паникьосвайте!

Четири остават доказаните случаи на ковид у нас. Двама души са открити в Габрово, а другите в Плевен. Всички болни пациенти са в болница и се лекуват. От информацията на Оперативния щаб за битка с ковид се схваща, че пациентите са в положително здравословно положение. Мерките на управляващите са ориентирани към определяне на всички лица, с които инфектираните са контактували. Взети са и незабавни дейности за ограничане на болестта у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР