Не толерирам и не приемам никакви форми на насилие както

...
Не толерирам и не приемам никакви форми на насилие както
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Не приемам и не толерирам никакви форми на насилие, на 100% съм с премиера Денков

Не търпя и не одобрявам никакви форми на принуждение както против служители на реда, по този начин и против протестиращи. Ясно се диференцирам от всевъзможен тип произвол.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Вътрешният министър заяви, че е разпоредил ускорени вътрешни инспекции и ограничения за предварителна защита, с цел да не се позволяват в бъдеще сходни случаи.

Аз съм на 100% с премиера Денков за обширен разбор на обособените случаи на принуждение по време на митинга против Българския футболен съюз (БФС), безапелационен е Стоянов.

Министърът на вътрешните работи поздрави всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, които взаимно и отговорно са си свършили работата по време на митинга предишния четвъртък.

Бяхте обиждани, предизвикани по всевъзможен метод, удряни с камъни, изблъскаха ви с горящи контейнери, само че все пак се справехте, означи Стоянов и благодари, че служителите на реда не са позволили разгром в центъра на София.

Вътрешният министър е безапелационен, че е неприемливо " някой да се меси в работата на Министерство на вътрешните работи, както направи Кирил Петков ". Той добави, че не приема да се дават присъди от телевизионни студиа, като акцентира, че всеки е почтен до доказване на противното.

Очаквайте детайлности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР