Не тайна, че повечето актьори са доста внимателно, когато стане

...
Не тайна, че повечето актьори са доста внимателно, когато стане
Коментари Харесай

Когато дори целувките във филмите не са истински

Не загадка, че множеството артисти са много деликатно, когато стане дума за целувки на екран или пък секс подиуми. Оказва се обаче, че от време на време феновете могат да бъдат заблуждавани за неща, които даже не са си помисляли.
 Джона Хил, паник офанзивите, тревогата, филмът му Stutz и за какво ще спре с обществените изяви
Защо Джона Хил ще се покрие

Ето какво стои зад решението на артиста

Като да вземем за пример за целувката между  Джона Хил и  Лорън Лондон в комедията на Netflix You People? . В края на кино лентата има сцена от сватбата на персонажите на актьорите, която приключва с целувка. Е, оказва, се действително такава целувка изобщо не е имало.

Поне по този начин твърди комедианта Андрю Шулц в подкаста The Brilliant Idiots. Той също е част от актьорския състав и споделя, че е бил на снимачната площадка, когато сцената е снимана. И най-малко съгласно него Хил и Лондон не са се целунали, а са се спрели на несъмнено разстояние един от различен.

Шулц добавя, че до момента в който е гледал какво се случва, се е чудел по какъв начин ли ще бъде показано това във кино лентата. Като през мозъка му е минало, че може би самата сцена ще свърши тъкмо преди целувката.

Но това не се е случило, тъй като във кино лентата се вижда по какъв начин двамата се целуват, а единственото пояснение на комедианта е, че тази целувка е плод на компютърно генерирани изображения (CGI), написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР