не срещна големи проблеми и срази с 4:0 гостуващия в

...
не срещна големи проблеми и срази с 4:0 гостуващия в
Коментари Харесай

Тотнъм разби Бърнли само за половин час, Гарет Бейл с два гола

не срещна огромни проблеми и съкруши с 4:0 гостуващия в мач от 26-ия кръг на Премиър лийг. Головете за шпорите бяха дело на (2’, 55’), (15’) и (15’).

Играчите на като че ли съумяха да си улеснят задачата и Гарет Бейл, който малко изненадващо се появи в стартовата единайсеторка, се разписа след едвам две минути след стартовия сигнал. Сон пое на фланга, навлезе във вътрешността и пусна тъничък пас към уелското крило, а той изпревари като че ли заспалата отбрана на гостите и несмущаван прати топката в мрежата.

В 6-ата минута Хари Кейн можеше да удвои след прекрасен изстрел, само че се намеси добре и мазета. Десетина минути по-късно капитанът на Англия въпреки всичко означи за 2:0, когато получи топката към тъч линията вдясно на вратаря, напредна и изцяло несмущаван нахлу в наказателното поле и я прати в близкия ъгъл.

Лукас Моура направи резултата типичен (3:0), когато таман изминаваше половин час от началото на мача. центрира отляво, подаването мина над двамата централни бранители и доближи до Моура, а бразлецът несмущаван завоюва високата топка и я прати с компактен удар в мрежата.

Десет минути след началото на втората част играчите на Жозе Моуриньо изнесоха контраофанзива като по учебник - Регелон и Сон разиграха чудесно на тъча в своето поле, кореецът напредна доста бързо и пусна вдясно към забравения изцяло самичък Гарет Бейл, който пое и нямаше проблеми да означи четвърто попадение. В идващите минути “шпорите” одобриха играта по-дълбоко в своята половина, само че дебнеха за всяка опция да нападат бързо своите посетители.

Между 71-ата и 74-ата отлични положения за пето попадение бяха пропуснати още веднъж от Хари Кейн и. Гостите също на няколко пъти бяха покрай попадение, само че Уго Лорис се намеси авторитетно и не им разреши да се разпишат с почетно попадение.

В идващият кръг Тотнъм посреща в самобитно лондонско дерби, а Бърнли ще се изправи против.

Премиър лийг 26 кръг, неделя 28 февруари  Тотнъм 4:0краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР