Не социалистите, а от партия . Такава версия изложи в

...
Не социалистите, а от партия . Такава версия изложи в
Коментари Харесай

Не БСП, а ГЕРБ бързали с хартиената бюлетина

Не социалистите, а от партия . Такава версия изложи в студиото на Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов .

на законопроекта за и смесеното гласоподаване, само че не Българска социалистическа партия са упорствали и прокарали законопроекта толкоз бързо през правна комисия. Като пояснение Иванов даде това, че ръководителят на комисията е представител на ГЕРБ - Радомир Чолаков . Въпреки тази теза, Иванов отхвърли това да е първият законопроект въобще на 48-то Народно заседание, изтъквайки гласуваното решение за оказване на военна помощ на Украйна преди този момент.
 Петков: Връщането на хартията е разгром над демокрацията
Петков: Връщането на хартията е разгром над демокрацията

Огромна алена линия сред депутатите и жителите

За Българска социалистическа партия били доста по-важни импортираните от тях оферти за обществените помощи, поддръжката на бизнеса и битката с инфлацията, както и Бюджет 2023, на които държат и считат, че това е дневният ред на обществото, а не изборните правила.

Иван Иванов призна, че е изплашен от.

Българска социалистическа партия са доста внимателни в изявленията си и социалистите се надяват тонът с " Демократична България " и " Продължаваме промяната " да бъде омекотен . Българска социалистическа партия не е партия, която къса елементарно, както и не слага ултиматуми, изясни депутатът. Той се тормози от държанието на Политическа партия, които " приказват в една тоналност, която бута страната към нови предварителни парламентарни избори ".
 Томислав Дончев: Червената линия
Томислав Дончев: Червената линия " Хартия - машина " - резултат от неприятно политическо говорене

Няма хартиена коалиция, а партии, които защитавали избора на хората

Иванов също счита, че времето, обещано от президента за сформиране на държавно управление не се употребява вярно. С първия мандат няма по какъв начин да се сформира държавно управление, а всички са вперили взор в третия мандат за сформиране на кабинет, уточни депутатът от Българска социалистическа партия. 

Иван Иванов не знае дали третият мандат за сформиране на държавно управление ще отиде при алените.

Българска социалистическа партия ще имат претендент за кмет на София за идните локални избори следващата година.
анкета
Връщането на хартиената бюлетина ще…:
Увеличи интензивността Осигури почтени избори Ще се носят чували Гарантира платен и преправен избор Ако изборите решаваха, щяха да ги забранят
Увеличи интензивността

Осигури почтени избори

Ще се носят чували

Гарантира платен и преправен избор

Ако изборите решаваха, щяха да ги забранят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР