Не смятам, че войната ще продължи още дълги години поради

...
Не смятам, че войната ще продължи още дълги години поради
Коментари Харесай

Джо Байдън: Войната в Украйна няма да продължи още дълго frognews.bg

" Не считам, че войната ще продължи още дълги години заради две аргументи. Първо, нямам доверие, че руснаците ще могат да водят война постоянно поради наличността на ресурсите им. Второ, смятам, че ще пристигна миг, в който Путин ще осъзнае, че не е в стопански или политически интерес на Русия да продължи с войната ", разяснява Джо Байдън, представен от CNN.

 

Американският президент посъветва създателят и водач на частната войска „ Вагнер “ Евгений Пригожин да бъде деликатен, когато яде, поради опцията от отравяне след протеста му против Кремъл.

 

По думите му „ готвачът на Путин “, както е прочут Пригожин би трябвало да бъде внимателен във връзка с менюто си. „ Но шегата настрани. Не мисля, че някой може да каже сигурно какво е бъдещето на Пригожин в Русия “, сподели още Байдън.

 

ФрогНюз напомня, че след протеста бойците на Пригожин получиха опцията да станат част от постоянната съветска войска или да заминат за Беларус. Именно Минск предложи територията си за бази на " Вагнер ". Предполагаше се, че самият Пригожин също се намира там, само че президентът Александър Лукашенко уточни наскоро, че " готвачът на Путин " е отпътувал за Санкт Петербург и към този момент не се намира на територията на Беларус.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР