Не смятам, че на този етап има място за президентска

...
Не смятам, че на този етап има място за президентска
Коментари Харесай

Юлиан Софрониев от новата коалиция „Заедно“: Няма място за президентска република у нас


Не считам, че на този стадий има място за президентска република в България. Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Юлиан Софрониев, който е член и представител на коалиция „ Заедно “. Бивши членове на партията на Слави Трифонов – Ива Митева и Любомир Кармански, сътвориха обединението, която през вчерашния ден бе публично показана. Софрониев е безапелационен, че има доверие и на двамата и уточни, че за него те са специалисти.

 
Вярвам, че моделът, който е открит в България, е добър. Просто, за жалост, избрани хора в политиката са го развалили през тези 30 години – нещо, което имам вяра, че би трябвало да се промени.
За нас по-приоритетно е да се нареждаме в решаването на проблемите на бизнеса и на хората, а не ляво или дясно, безапелационен е Софрониев.

„ Всеки сътрудник – дали той е ГЕРБ, дали е Движение за права и свободи, или сътрудниците от „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, който припознае като приоритет решение на тези проблеми, вместо дневния ред, който обществото ни има последните 10 години, е добре пристигнал да беседваме с него и се радваме да ни поддържат “, посочи той.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР