Не смятам, че има нещо, което е скрито, и не

...
Не смятам, че има нещо, което е скрито, и не
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Не бездействаме за еврото

Не считам, че има нещо, което е прикрито, и не считам, че бездействаме. От решението на Народното събрание до момента са осъществени стъпки, които са контролирани в националния проект за въвеждане на еврото, който е формален документ. Достъпен е на страницата на Министерство на финансите. Той беше признат от предходното постоянно държавно управление. Това съобщи заместител министър- ръководителят по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов от трибуната на Народното събрание по време на блиц надзор.

„ На базата на решение на предходното постоянно държавно управление и на мандата даден ни след решението на Народното събрание, ние продължаваме с всички тези стъпки. Някои от тях са добре известни публични - беше финализирана информационната тактика, която ще изясни всички тези процеси, за които виждам и вие имате някои неразбирания и се радваме, че всички министерства ще споделят с бизнеса, с дребните и междинни предприятия и с жителите какво ще се случва със страната ни, когато страната ни влезе и преди да влезе в Еврозоната “, добави той.

Пеканов изясни, че Министерство на стопанската система е почнало допитвания до бизнеса по какъв начин ще се отрази този развой, и по какъв начин страната може да адресира възможни опасности. „ Министерство на финансите е водещата институция по тази тематика, тя непосредствено приказва с Европейска комисия “, сподели още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР