Не сме влезли във властта, да се занимаваме с плажове

...
Не сме влезли във властта, да се занимаваме с плажове
Коментари Харесай

Сидеров: Не сме във властта, за да се занимаваме с плажове и лифтове


Не сме влезнали във властта, да се занимаваме с плажове и лифтове. Това съобщи пред бТВ водачът на " Атака " и съпредседател на " Обединени патриоти " Волен Сидеров. Плажовете и втория въжен превоз в Банско бяха съществена тематика за вицепремиера и сътрудник на Сидеров в Обединени патриоти Валери Симеонов през последните дни на предходната година.

" Хората ме питата за какво става по този начин - по тази причина ли влязохте ", сподели Сидеров. И добави, че не знае за какво цялата страна се занимава с някакъв въжен превоз в продължение на месец.

" Влязохме в тази коалиция не за лифтове, плажове, пързалки, а за нещо по-сериозно - да подвигаме приходите на хората, да създадем страната сигурна откъм битова престъпност, да се подтиква българският бизнес. В последния ден Министерски съвет се занимаваше с лифта на Банско, вместо с цената на водата, която се подвига от 1 януари ", посочи Сидеров.

По мотив напрежението сред Симеонов и премиера Бойко Борисов, което бе точно във връзка втория въжен превоз на Банско, той съобщи: " Ако обичат, да се схванат - те са на един етаж, през 50 м са им вратите. "

Той уточни, че доста по-голям проблем за разрешаване е цената на водата и дейностите на КЕВР.

" КЕВР е една нездравословна комисия, където може би би трябвало да се стартира диалог за корупция. Начело на нея стои един неприкрит костовист, който би трябвало неотложно да си подаде оставката ", сподели Сидеров.

По думите му комисията би трябвало да бъде овладяна, тъй като тя се избира от Народното събрание, само че не се регистрира пред него.

" Няма да се примиря с това да се подвига цената на водата, тока и парното, след което хората да сочат с пръст нас и да споделят " вижте какво направихте ", добави още водачът на " Атака ".

" В България няма единствено 6 млн. скиори ", разяснява още Сидеров.

След това водачът на Атака разгласи, че той е идеологът на националистическата коалиция.

" Аз съм идеологът на тройната коалиция " Обединени патриоти ". Подходих кавалерски. Дежнтълменството се приема като уязвимост или нелепост. Важно е да реши човек по кое време да спре да бъде благородник. През 2018 година Волен Сидеров ще припомня на своите съдружни сътрудници е, че смисълът на властта е да прави живота на българите по-добър, освен на една група, тази компания и онази компания ", сподели Сидеров.

Националистът посочи, че " Атака " е с минимум депутати, в случай че е можела да влезе независимо в Народното събрание. Той отхвърли да дава оценка за работата на държавното управление и на вицепремиерите Симеонов и Красимир Каракачанов. Според него това може да стане след най-малко половин мандат. Изминалите 6 месеца обаче били задоволителен интервал " да си кажем ясно какво тъкмо е нашият приоритет, с цел да не вършим неточности и да не ни замерват с камъни ".

Той обаче се зачуди на въпроса - за какво всички разискват корупцията. " Никой не знае какво е, не може да го очертае, не може да го дефинира. "

" Ако приказваме за корупция по този начин, както я разбираме, в тези страни, които ни подлагат на критика, има по-голяма корупция. Ако обичат, да си гледат тяхната корупция”, разяснява още Сидеров.

Според него новият антикорупционен закон е противоречив и в него има рискови моменти. Той означи това, че новата организация ще може да следи, което би трябвало да е характерно единствено за ДАНС. Според Сидеров потреблението на СРС не може да бъде играчка за всяка една организация. Той счита, че законът се е приел прекомерно бързо.

Според Сидеров вотът на съмнение няма да мине, само че е мотив за равносметка. Той счита, че най-малко 2/3 от българите не желаят предварителни избори и в този смисъл почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган (който сподели, че държавното управление няма алтернатива) не споделя нещо по-различно от множеството българи.

Лидерът на " Атака " счита, че в случай че Движение за права и свободи желае " ремонт " на патриотите от ръководството, " от този ремонт може да рухне цялата страна ".

По мотив мненията в западни медии, че България поема председателството на Европейския съвет в " облак от корупция ", Сидеров съобщи, че в множеството европейски страни има доста по-сериозна корупция и " те си го знаят ". " Това е метод да се цапа имиджът на България. Ако обичат, да си гледат тяхната корупция ", сподели още Сидеров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР