Не сме с нищо по-цивилизационно развити от Германия, Австрия, Франция.

...
Не сме с нищо по-цивилизационно развити от Германия, Австрия, Франция.
Коментари Харесай

Валери Симеонов иска затваряне заради коронавируса

Не сме с нищо по-цивилизационно развити от Германия, Австрия, Франция. Така водачът на НФСБ, зам.-председател на Народното събрание и някогашен вицепремиер Валери Симеонов.
Бизнесът да работи, доколкото е допустимо да не нарушава ограниченията, спазването на физическа отдалеченост - само че твърдо да се лимитират всевъзможни публични прояви, е неговата позиция.
 Пълен локдаун за Гърция? Пълен локдаун за Гърция?
Правителството на Гърция обмисля разширение на цялостния локдаун, разгласен за Солун и Серес в понеделник, за цялата страна, в случай че множеството...
" Привърженик съм на по-строгите ограничения, по този начин както се подхващат в Германия, Франция, Австрия, Италия. Но строги ограничения към тези, които безочливо ги погазват ", сподели Симеонов пред предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия.
Когато му беше заложен обаче въпросът дали както в изброените страни ще има непосредствено финансиране на бизнеси, които биха били принудени да спрат да работят поради коронакризата, отговорът беше " би могло ". Последваха пояснения по какъв начин нощес с повече средства за лекари и служители на реда, т.е. било въпрос на доходи. Но Симеонов не разяснява нищо какво ще става с бизнеси, които ще са на ръба - към този момент направихме задоволително жестове, сподели той, визирайки така наречен развлекателен бранш.
Симеонов заяви, че през днешния ден, 4 ноември, подава сигнал до министъра на вътрешните работи с искане да се ревизира скандалния случай с пловдивската дискотека " Сохо ", „ където на един вманиачен чалгакупон, без маски, бяха погазени както противоепидемичните ограничения, по този начин и Закона за шума ".
" Хората на виновни постове би трябвало да носят отговорност и дават образец. А тук служителите на реда три пъти ходили по сигнал на жители и се прибирали, тъй като на купона били заместник-кмет и началник на " Напоителни системи "?! Това заведение би трябвало да бъде затворено! Другото ще обезвери хората в това, че законите би трябвало да се съблюдават ", разяснява Симеонов.
 Германия се затваря поради ковид - всяка десета болница там е претрупана Германия се затваря поради ковид - всяка десета болница там е претрупана
От през днешния ден, 2 ноември, до края на ноември Германия минава към " меко " блокиране - режим на ограничаващи ограничения за битка с публикувани...
На въпрос на водещата за това какво ще се случи на идващите избори за патриотите Валери Симеонов отговори: " Дали ще гласоподават за нас или не – за нас е значимо, че оставяме свършена работа след мандата си. За разлика от тези, които 5 престояват като куфари, без да свършат нищо ". И разяснява, че е подготвен да излезе от политиката, в случай че няма доверие към него.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР