Не сме решили дали кандидатът на ВМРО за президент ще

...
Не сме решили дали кандидатът на ВМРО за президент ще
Коментари Харесай

Джамбазки: Не е сигурно, че Каракачанов ще е кандидатът на ВМРО за президент

Не сме решили дали претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за президент ще бъде Красимир Каракачанов. само че е обикновено структурите да го предлагат, тъй като на предходните избори реализира доверието на съвсем 600 хиляди гласоподаватели. Това съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в предаването " Лице в лице " по бТВ.

Според него не е допустимо партията да повтори резултата си от предходните парламентарни избори, защото присъединяване в ръководството и неудачните съдружни решения " постоянно носят вреди ".

Джамбазки обаче не вижда конкуренция в другата патриотична партия, която е покрай прекрачването на четирипроцентната преграда на идния избор през ноември.

" " Възраждане " не е наш съперник, въпреки и да се състезава да взима гласове в същата посока. Хората, които поддържат тяхната партия обаче, се подвеждат по подправени идоли ", изясни той.

Евродепутатът разяснява и фрапантното нарастване на цената на тока, като съгласно него то се дължи на няколко фактора.

" Цената на тока се покачва фрапантно поради неумението, незнанието и неможенето на служебното ръководство, както и надълбоко неправилната политика в гонене на така наречен " зелени цели " - би трябвало да се борим с въглеродните излъчвания по напълно друг метод. Решението е доста просто - задоволително е те да се улавят по някакъв метод, а не да се пускат в атмосферата. Възможно е и е изпълнимо ", счита Джамбазки.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация прикани хората да не не помнят какви са били задачите и обещанията на лицата, които през днешния ден се дефинират като " зелени " в българската политика.

" Или Асен Василев, или Кирил Петков - един от двамата има изявление от две хиляди и някоя година, в което споделя, че би трябвало да затворим въглищните централи и да вървим в тази посока. Не е неприятно хората да имат памет, тъй като нищо не стартира от през днешния ден. Това, че през днешния ден тези хора споделят едно, не значи, че преди години, когато се учредявали " Демократична България " не са казвали друго ", прикани той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР