Не сме променили позицията си от вчера, заяви Корнелия Нинова

...
Не сме променили позицията си от вчера, заяви Корнелия Нинова
Коментари Харесай

БСП продължава да отказва преговари с ПП, ако не предложат друг кандидат за премиер

Не сме трансформирали позицията си от през вчерашния ден, съобщи Корнелия Нинова след срещата си с Кирил Петков в Народното събрание. " Ще се върнем на масата за договаряния, когато Политическа партия предложи различен претендент за министър председател ", посочи тя.

Петков срещна ПГ на Българска социалистическа партия с целия развой за взимане на решението за изгонването на съветските дипломати – по кое време е почнало, в какви формати, кои са взели участие и кои са били осведомени. Това не трансформира позицията ни от през вчерашния ден, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия. Петков сподели, че през днешния ден ще се събере УС на Политическа партия и ще решат този въпрос. Ние не се месим в работата на други партии. Просто неговата кандидатура е неприемлива за министър председател, означи Нинова.

Решението за изгонването на съветските дипломати не е гласувано в Министерски съвет, по тази причина казахме, че е еднолично. Което е реалност, добави тя.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР